2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Kitüntették Pankotai Lilit

Kitüntetést kapott Pankotai Lili egy Soros-szervezettől. A Társaság a Szabadságjogokért, a TASZ úgy ítélte meg: a politikai aktivista tud leghitelesebben szólni a fiatal korosztályhoz. Pankotai Lili az egyik demonstráción trágár szónoklatával várt hírhedté. Később a köztársasági elnökkel zsebre dugott kézzel beszélt.

  • Kitüntették Pankotai Lilit

Nézeteiről beszélt Pankotai Lili a róla szóló videóban, miután a Soros Györgyhöz köthető Társaság a Szabadságjogokért kitüntette a politikai aktivistáért. A szervezet szerint a 18–25 évesek között ő tud hitelesen szólni a fiatalokhoz.

A magát érzékenynek valló Pankotai nyomdafestéket nem tűrő trágárkodással tűnt fel a közéletben. Most saját tisztánlátásáról beszél a felvételen.

A kimagasló tudásával kérkedő diáklány az érettségiig sem jutott el.

Annyit hiányzott, hogy a vizsgán már részt sem vehetett. A kémia mellett a magyar nyelvvel is meggyűlt a baja. Korábban pólójával igyekezett sértegetni a köztársasági elnököt, csakhogy ez sem sikerült neki, mivel képtelen volt helyesen leírni az elvileg szót.

Az aktivista rendszeresen szabad médiát követel, úgy, hogy legutóbb a Hír Televízió ellen hergelt, és akadályozta stábunk munkavégzését.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Az MSZP és a DK ugyan megállapodott arról, hogy támogatják Horváth Csaba újra indulását a 14. kerületben, a Momentum Mozgalommal, illetve az ellenzéki oldal más pártjaival még folynak tárgyalások. Az LMP még nem tudja, hogy támogatja-e Zugló jelenlegi polgármesterének újrázását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!