2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Célpont

Célpont: Online tévécsatornát indított a DK

Hiánypótló kezdeményezéssel rukkolt elő a DK. Legalábbis ők láttak valami hiányt és, ha Gyurcsánynak hiánya van azt tudjuk, hogy mindent elkövet, hogy pótolja.

  • Célpont: Online tévécsatornát indított a DK

Lehet ezúttal társra lelt a pártjába olvadó mindig is rendkívül független-objektív Kálmán Olgával, aki csak addig rágta a fülét Fletónak, amíg létre hoztak egy felületet, ahol igazán otthon érezheti magát az ex tévés műsorvezető.

A színvonal leverte a lécet, de inkább alulról, mint felülről és talán a kérdező kérdésével is jobban járna a nagyérdemű, ha megvalósulna, minthogy az első adáshoz hasonló tartalmakat kelljen nézni. A DK Szubjektív első vendégei olyan független vitapartnerek voltak, mint Kálmán Olga, Gréczy Zsolt és Kuncze Gábor.

Kálmán Olga, Gyurcsányék Árnyékkormányának szóvivője elszokhatott a képernyőtől, mert többször is megakasztotta Kuncze Gábort és párhuzamosan beszéltek egymással. Lehet a televíziózás mégsem olyan, mint a biciklizés...

 

További téma: 

Történnek dolgok, amelyekre jobb volna nem emlékezni, jobb volna, de emlékeznünk és emlékeztetnünk kell azért, hogy soha többé ne ismétlődhessenek meg még egyszer. Ilyen a magyar történelem egyik legszégyenteljesebb napja is, amely 2004. december 5-én történt. Ekkor szavazhattunk ugyanis a határon túl rekedt nemzettársaink kettős állampolgárságáról.

Már a népszavazás intézménye is a kérdésben abszurd, hiszen jó érzéssel senkiben fel sem merülhet, hogy a történelem viharaiban leszakított magyarok kevesebbet érnének azoknál, akik a határ ezen oldalán maradtak.

A Gyurcsány Ferenc által vezetett MSZP-SZDSZ kormány ráadásul nem is arról írt ki népszavazást, hogy automatikusan megkaphassák a külhoniak a kettős állampolgárságot, hanem hogy egyáltalán a parlamentben napirendre kerüljön az ügy.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!