2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:20

Célpont

Célpont: Online tévécsatornát indított a DK

Hiánypótló kezdeményezéssel rukkolt elő a DK. Legalábbis ők láttak valami hiányt és, ha Gyurcsánynak hiánya van azt tudjuk, hogy mindent elkövet, hogy pótolja.

  • Célpont: Online tévécsatornát indított a DK

Lehet ezúttal társra lelt a pártjába olvadó mindig is rendkívül független-objektív Kálmán Olgával, aki csak addig rágta a fülét Fletónak, amíg létre hoztak egy felületet, ahol igazán otthon érezheti magát az ex tévés műsorvezető.

A színvonal leverte a lécet, de inkább alulról, mint felülről és talán a kérdező kérdésével is jobban járna a nagyérdemű, ha megvalósulna, minthogy az első adáshoz hasonló tartalmakat kelljen nézni. A DK Szubjektív első vendégei olyan független vitapartnerek voltak, mint Kálmán Olga, Gréczy Zsolt és Kuncze Gábor.

Kálmán Olga, Gyurcsányék Árnyékkormányának szóvivője elszokhatott a képernyőtől, mert többször is megakasztotta Kuncze Gábort és párhuzamosan beszéltek egymással. Lehet a televíziózás mégsem olyan, mint a biciklizés...

 

További téma: 

Történnek dolgok, amelyekre jobb volna nem emlékezni, jobb volna, de emlékeznünk és emlékeztetnünk kell azért, hogy soha többé ne ismétlődhessenek meg még egyszer. Ilyen a magyar történelem egyik legszégyenteljesebb napja is, amely 2004. december 5-én történt. Ekkor szavazhattunk ugyanis a határon túl rekedt nemzettársaink kettős állampolgárságáról.

Már a népszavazás intézménye is a kérdésben abszurd, hiszen jó érzéssel senkiben fel sem merülhet, hogy a történelem viharaiban leszakított magyarok kevesebbet érnének azoknál, akik a határ ezen oldalán maradtak.

A Gyurcsány Ferenc által vezetett MSZP-SZDSZ kormány ráadásul nem is arról írt ki népszavazást, hogy automatikusan megkaphassák a külhoniak a kettős állampolgárságot, hanem hogy egyáltalán a parlamentben napirendre kerüljön az ügy.

HírTV

További epizódok

Célpont: Bécsi perec és kolbász helyett halal kebab

Célpont: Bécsi perec és kolbász helyett halal kebab

Míg Budapesten éjszaka legtöbbször a hangosan bulizó külföldi társaságok zavarják a lakókat, addig tőlünk csupán 250 kilométerre, Ausztria fővárosában már egészen más problémákkal küzdenek az ott élők. 2023. március 26.
Célpont: Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből

Célpont: Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből

Megemlékezés helyett tüntetés és nagygyűlés, ez a mai magyar ellenzék. Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből, de bármennyire is szeretnék, nem sikerül politikai hasznot csiholniuk belőle. Egy év múlva választások és a balliberális oldal még mindig az útját keresi. 2023. március 19.
Célpont: Két karodban

Célpont: Két karodban

Lehet, hogy épp Radnóti miklósversét szavalta magában Gyurcsány Ferenc, amikor Ráczné Földi Juditot ölelgette a parlamentben? A politikusok meglepődtek, az emberek felháborodtak, a mémgyárak felbuzdultak, mi pedig... bárcsak ne láttuk volna. 2023. március 12.

Legfrissebb híreink

Radar - Meseterápia felnőtteknek

Radar - Meseterápia felnőtteknek

A mese nemcsak gyerekeknek való, sőt! A meseterápia vagy más néven mesefoglalkozás, az emberi lét kérdéseit vizsgálja fiktív történetek segítségiségével.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

A gyerek szent és sérthetetlen - szól a magyar álláspont. Két hete robbant ki azonban a botrány amely a teljes magyar közvéleményt felháborította. Egy pedagógiai asszisztens ugyanis 15 éves diákjával ápolt szexuális viszonyt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!