2024. 05. 30. Csütörtök Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Célpont

Célpont - Nem csitulnak az indulatok Magyar Péter körül + videó

Az ellenzék új messiása múlt hétvégén ismét tüntetett a fővárosban és arról beszélt, hogy a jobboldaliakat a vidékieket és tulajdonképpen mindenkit megakar szólítani. Elemzők szerint azonban egyelőre csak a baloldaltól vett el szavazókat.

  • Célpont - Nem csitulnak az indulatok Magyar Péter körül + videó

Magyar Péter április 6-án ismét tüntetést szervezett a fővárosban. Ő és barátnője már a kora délutáni órákban megérkeztek a Kossuth térre. A nap folyamán a Blikk végig kísérte őket, több interjút készítettek Magyar Péterrel és barátnőjével, valamint betekintést nyerhettek a szervezésbe is.

Fontos kérdés, hogy kik voltak jelen, mennyibe kerülhetett a rendezvény és kik finanszírozták, és melyik tábort sikerült megszólítania Magyar Péternek? És, hogy a több hete tartó ígérgetés után végül bejelentette-e, hogy melyik párthoz csatlakozik.

A jelek azt mutatják, hogy az ellenzék nem igazán tud mit kezdeni Magyar Péterrel. Ami biztos, Magyar színre lépése alaposan felkavarta az álló vizet az ellenzéki oldalon. Vannak akik üdvözlik Magyar Pétert a politikában és vannak akik nem találnak kapcsolódási pontot vele. 

Teljes riport: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont - Akkor most ki az úr a háznál? + videó

Célpont - Akkor most ki az úr a háznál? + videó

Ki az úr a háznál, vagyis ki irányítja a budapesti városházát? Karácsony Gergely megválasztása után sorra ültette pozícióba a Gyurcsány Ferenchez köthető személyeket. A DK már a közgyűlésben is kényelmes többséggel mozgathatja a főpolgármestert.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!