2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Belföld

Új Magyarországot ígér Magyar Péter + videó

Az elmúlt évek legnagyobb politikai demonstrációjának nevezte Magyar Péter, a „Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért” címmel szervezett tüntetését. Ezzel együtt anyák napjára újabb demonstrációt hirdetett.

  • Új Magyarországot ígér Magyar Péter + videó

Beszédében azt ígérte: lépésről-lépésre fogják visszavenni Magyarországot. Legyél a változás! néven létrejött egyesületét is bejelentette, majd hozzátette: hamarosan megnevezi pártját is, amellyel az európai parlamenti választásokon indul.

Sokan kérdezik hogy lesz-e még atombomba? Barátaim, az atombomba mi vagyunk, a magyar nép. Kérlek benneteket, hogy mindenki tegye fel magában a kérdést, mit tehetek a hazámért, mit tehetek a változásért? A megoldást ne csak tőlem várjátok. Ha te megmozdulsz, ha mindenki külön-külön megmozdul, akkor lesz változás. Én nem azzal hívtalak benneteket és nem azért álltam ebbe bele, hogy egyedül megdöntsem a teljes hatalmi elitet. Azért vágtam bele, hogy elindítsak egy teljesen új korszakot

– mondta Varga Judit volt férje. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!