2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:30

Célpont

Célpont: Mire is való a feddhetetlenségi nyilatkozat?

Dübörög a kampány, amire a baloldali pártok az általuk szervezett házi vetélkedővel az ellenzéki előválasztósdival készültek. Saját bevallásuk szerint az önkormányzati választások után jöttek rá ara, hogy csak együtt összefogva szerethetik meg a hatalmat ennek érdekében pedig minden elvet félre téve csaptak egymás tenyerébe annak ellenére, hogy bizonyos kérdésekben teljesen másképp gondolkodnak és az elmúlt években egymást szidták reggel éjjel meg este is. No, de ezen már meg sem lepődünk.

2020-ban pedig időközi választásokat tartottak Borsodban, ahol a végül győztes fideszes Koncz Zsófiával szemben a jobbikos Bíró Lászlót támogatta teljes baloldal. Ugyanakkor hiba csúszott a gépezetbe, mivel idő közben kiderült, hogy bizony Bíró korábban számtalan vállalhatatlan kijelentést tett. Budapestet Judapestnek hívta, a zsidókra pedig tetűcsúszdásként hivatkozott. Ha ez nem lett volna még elég kiderült az is, hogy bizony az általa üzemeltetett varroda dolgozóit a bezárás után nem fizette ki, sőt agresszívan lelövéssel fenyegette őket, de még a felvett támogatásokkal sem tudott megfelelően elszámolni. A baloldali pártok rájöttek, hogy hibát követtek el Bíró jelölésével, de már nem tudták lecserélni, így előre menekültek a vereségbe. Hogy hasonló helyzet újra ne fordulhasson elő az előválasztáson minden jelölttel aláírattak egy fedhetetlenségi nyilatkozatot, amely elvileg biztosította a választókat, hogy az ellenzéki pártok által ajánlott jelölt makulátlan.

A teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Célpont: Gyöngyösi Márton lett a befutó a Jobbik elnöki székéért folytatott versenyben

A jobbikos tisztújításra azért volt szükség, mert Jakab Péter miután megpuccsolta a Jobbik elnöksége lemondott az elnöki pozícióról, alig egy hónappal azután, hogy újraválasztották. A korábbi szélsőjobbos párt kálváriájának a végére most pont került, de az út nem volt egyszerű. 2022. július 03.

Célpont: A nemzetet és hazát hangsúlyozó baloldal egyelőre még elképzelhetetlennek tűnik itthon

Fel akarnak ülni a szocialisták a nemzetpolitika hullámára és Sírnak a balosok a frakciópénzek miatt. Ezek voltak a Célpont témái. 2022. június 26.

Célpont: A baloldali pártok most már sokkal óvatosabban fogalmaznak, ha az orosz-ukrán háborúról kell nyilatkozniuk

Az áprilisi parlamenti választások óta óvatosabban fogalmaznak az ellenzéki politikusok az ukrajnai háborúval kapcsolatban. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!