2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Célpont

Célpont: Mire is való a feddhetetlenségi nyilatkozat?

Dübörög a kampány, amire a baloldali pártok az általuk szervezett házi vetélkedővel az ellenzéki előválasztósdival készültek. Saját bevallásuk szerint az önkormányzati választások után jöttek rá ara, hogy csak együtt összefogva szerethetik meg a hatalmat ennek érdekében pedig minden elvet félre téve csaptak egymás tenyerébe annak ellenére, hogy bizonyos kérdésekben teljesen másképp gondolkodnak és az elmúlt években egymást szidták reggel éjjel meg este is. No, de ezen már meg sem lepődünk.

  • Célpont: Mire is való a feddhetetlenségi nyilatkozat?

2020-ban pedig időközi választásokat tartottak Borsodban, ahol a végül győztes fideszes Koncz Zsófiával szemben a jobbikos Bíró Lászlót támogatta teljes baloldal. Ugyanakkor hiba csúszott a gépezetbe, mivel idő közben kiderült, hogy bizony Bíró korábban számtalan vállalhatatlan kijelentést tett. Budapestet Judapestnek hívta, a zsidókra pedig tetűcsúszdásként hivatkozott. Ha ez nem lett volna még elég kiderült az is, hogy bizony az általa üzemeltetett varroda dolgozóit a bezárás után nem fizette ki, sőt agresszívan lelövéssel fenyegette őket, de még a felvett támogatásokkal sem tudott megfelelően elszámolni. A baloldali pártok rájöttek, hogy hibát követtek el Bíró jelölésével, de már nem tudták lecserélni, így előre menekültek a vereségbe. Hogy hasonló helyzet újra ne fordulhasson elő az előválasztáson minden jelölttel aláírattak egy fedhetetlenségi nyilatkozatot, amely elvileg biztosította a választókat, hogy az ellenzéki pártok által ajánlott jelölt makulátlan.

A teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!