2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Célpont

Célpont: Már most is a DK irányítja a fővárost, csak Karácsony Gergelynek hívják a főpolgármestert

Vajon Gyurcsány Ferencnek mennyi köze lehet ahhoz, hogy Karácsony Gergely bemutat ismét a kormánynak és nem fizeti be a szolidaritási adót.

  • Célpont: Már most is a DK irányítja a fővárost, csak Karácsony Gergelynek hívják a főpolgármestert

Gyurcsány Ferenc nem válaszolt stábunknak azzal kapcsolatban, hogy mennyi köze van Karácsony Gergely azon döntéséhez, mely szerint a főváros nem fizeti be a kormánynak a szolidaritási adót. A DK elnökét a pártja majálisán faggattuk.

Arról szerettük volna kérdezni, hogy ő utasította-e Karácsony Gergelyt arra, hogy ne fizesse be a szolidaritási adót a Kormánynak.

A főpolgármester a múlt héten közölte: nem hajlandóak befizetni a szolidaritási adót, mert Budapestnek nincs pénze.

Emlékezetes, néhány hete Gyurcsány kijelentette, 

a főpolgármester nem hajlandó azt a hazafias kötelezettségét teljesíteni, hogy ebbe a küzdelembe beleviszi a várost.

Aztán Kálmán Olga - miután Karácsony lépett egyet - megdicsérte.

Megszokhattuk már: nincs pénz, nincs pénz és nincs pénz.

Karácsony politizálása a hisztire és kormányra mutogatására irányul. A kormány álláspontja a témában viszont világos: mindenki tartsa be a rá vonatkozó törvényi szabályokat, így a főváros is fizesse be a számára előírt szolidaritási adót.

További témáink: 

  • Józsefvárosban az elmúlt 4 évben visszamentünk az időben 20-at, a kábítószer-kereskedelem és a drogfogyasztás egyre gyakoribb a kerületben, a lakóknál pedig kezd betelni a pohár.
  • Be nem nyújtott törvénytervezet elleni tiltakozás, ami aztán erőszakba csapott át. És hogy kik hergelték a tanárokat, diákokat? Igen, baloldali politikusok. Hadházy Ákos, a Momentum csak úgy tolta maga előtt a tömeget kordonbontáskor, hogy aztán elmondhassák, ők csak elszenvedői a rendőrterrornak. Nem túl kreatív, igaz?

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!