2022. 12. 04. Vasárnap Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

A kenguru 13:05

Célpont

Célpont: Karácsony - Eljött a mi időnk!

Célpont a HírTV oknyomozó műsora.

  • Célpont:  Karácsony - Eljött a mi időnk!
  • Nekünk állni kell a sarat. Itt és most állni kell a sarat minden körülmény között.
  • Legyen végre stabilitás, mert építkezni csak így lehet.
  • Mi, jobbikosok soha, de soha nem adjuk fel.

Ezeket alig egy hónapja, a botrányos körülmények között megtartott tisztújító kongresszuson mondta Jakab Péter.

A mai nappal lemondok a Jobbik elnöki tisztségéről – ezt pedig szerdán jelentette be. Jakab közösségi oldalán azzal indokolta döntését: világossá vált számára, hogy az új elnökség nem kívánja a tagság útját járni, a szükséges döntések meghozatalához nem biztosítják számára a többséget, vagyis kivették a kezéből a Jobbik irányítását. A bukott pártvezető posztjából kiderült: mindössze három elnökségi tag maradt mellette.

Karácsony: Eljött a mi időnk!

De még mennyire, hogy eljött. Két és fél év telt el azóta, hogy Budapesten 10 év után újra a baloldal került többségbe, ezért a ciklus felénél járva elérkezett az idő, hogy összegezzük, milyen változások történtek és mit sikerült a számtalan ígéret közül valóra váltania a mindenre IS alkalmas Karácsony Gergelynek. Először is ki mást kérdezhettünk volna, mint magát a főszereplőt. Karácsony Gergely szerencsére megnyugtatott minket, hogy minden a tervek szerint alakul, amit pedig még nem sikerült megvalósítani az is csak néhány természetesen rajta teljesen kívülálló nehézségen múlik.

 

További epizódok

Célpont: Egyre több önkormányzatban hullik darabjaira a baloldali összefogás

Célpont: Egyre több önkormányzatban hullik darabjaira a baloldali összefogás

Egyre több önkormányzatban hullik darabjaira a baloldali összefogás. Az emberek érdekképviselete helyett nem maradt más, csak a belső viszály. 2022. november 20.
Célpont: Gyurcsány bedarálja a náluk gyengébb baloldali pártokat?

Célpont: Gyurcsány bedarálja a náluk gyengébb baloldali pártokat?

Gyurcsány Ferenc eddig tartotta a kedves, alkudozó, engedékeny arcát a többi baloldali párt felé a tárgyalóasztaloknál, ugyanakkor a DK elnöke pár hete a Partizánnak adott interjúban egyértelművé tette, most, hogy az ő pártja lett a legerősebb kutya a balos ketrecben a többieknek nincs kegyelem, sem jutalomfalat. 2022. november 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: itt valóban dollárbaloldal működik

Célpont: itt valóban dollárbaloldal működik

Már meg sem lepődünk azon, ha kétes pénzügyekről van szó, a baloldali politikusok „hirtelen nem tudnak semmiről”. Adásunk második felében pedig Cseh Katalin portéjával foglalkoztunk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!