2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Célpont

Célpont: itt valóban dollárbaloldal működik

Már meg sem lepődünk azon, ha kétes pénzügyekről van szó, a baloldali politikusok „hirtelen nem tudnak semmiről”.

  • Célpont: itt valóban dollárbaloldal működik

Az már korábban is sejthető volt, hogy az ellenzék nem csak hazai mikro adományokból tudja fenntartani magát, vagy finanszírozni a politikai kampányát. De olyat még nem látott a magyar politika, hogy egy korábbi miniszterelnök-jelölt önszántából beismerje: külföldről érkezett támogatásokból valósította meg a kampányát. De ez megtörtént. Márki-Zay Péter elmondta, az általa vezetett Mindenki Magyarországa Mozgalom csaknem 2 milliárd forint körüli összeget kapott a kampány során, sőt még a nyáron is érkezett több száz millió forint. A politikus közlése szerint ellenzéki jelölteket is finanszíroztak a pénzből.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke szerint ebből az ügyből nemzetközi botránynak kellene lennie. Úgy látja, nemzetbiztonsági kockázatról van szó, egy szuverenitási ügyről.

Akiket külföldről finanszíroznak, nem képviselhetik Magyarország és a magyarok érdekeit

– tette hozzá.

Stábunk az ellenzék jelöltjeit kérdezte a botrányról és ahogy az várható volt azonnal elkezdődött a felelősség hárítása, a többmilliárdos támogatásról pedig senki sem „hallott”.

Magyarország ellen dolgozik az Európai Parlamentben, mégis zsebre teszi az uniós pénzeket

Adásunk második felében Cseh Katalin portéjával foglalkoztunk. Az olimpiai álom megtorpedózásától addig, hogy az Európai Parlamentben támadja a saját házáját. Csokorba szedtük a momentumos politikus munkásságát, hogy segítsünk eldönteni a kérdést:

a magyar emberek érdekei ellen dolgozni hazaárulás?

Teljes adás:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpontban a Szikra Mozgalom + videó

Célpontban a Szikra Mozgalom + videó

Ismét támadásba lendültek a fővárosban a szélsőbaloldali szervezetek. Az elmúlt hetekben két kerületben is baloldali csoportokhoz köthető emberek rongálták meg a nagyobbik kormánypárt irodáit.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!