2023. 03. 29. Szerda Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Célpont

Célpont: Bizonyítékok vannak arra, hogy a Tanítanék Mozgalom szorosan kötődik a baloldali pártokhoz

Civil tüntetés, baloldali módra! A múlt héten a Parlamentben a Tanítanék Mozgalom akciózott! Ehhez az ellenzéli pártok aktív részvételére volt szükség - egyebek között ezzel a témával is foglalkozott oknyomozó műsorunk.

  • Célpont: Bizonyítékok vannak arra, hogy a Tanítanék Mozgalom szorosan kötődik a baloldali pártokhoz

Hídlezárások, a főváros közlekedését megzavaró közúti piknikezések, élőláncok és botrányos diáknyilatkozatok. Így néztek ki az elmúlt hónapokban a Tanítanék Mozgalom közreműködésével szervezett tiltakozások. Az oktatás korszerűsítéséért és a pedagógus béremelésekért zajló tüntetéseken a szervező mozgalom reformkommunikáció helyett, kormányleváltó hangulatba hozza a demonstráció résztvevőit.

Múlt hét elején a Parlament üléstermének karzatán akcióztak a Tanítanék Mozgalom aktivistái. Hátat fordítottak az ülésnek hogy a Tanítanék feliratot mutassák a képviselőknek. Az esetet Tordai Bence élőben közvetítette telefonján.

A HírTV birtokába jutott egy hangfelvétel. Tordai Bence konkrét tanácsokat ad valakinek, akit a mozgalom tagjának hisz, hogyan kezelje a sajtót. A hangfelvételen a Párbeszéd parlamenti képviselője külön kitér arra, hogy a Mozgalom ne pártozza össze magát - tartsa fenn a függetlenség látszatát - majd konkrét tanácsokat ad a vélt aktivistának.

Tordai Bence később a közösségi médiában és baloldali lapok megrendelt cikkeiben próbálta elterelni a figyelmet kapcsolatról a Tanítanék Mozgalommal.

Teljes adás: 

További témáink: 

  • Ki valójában Tordai Bence? 
  • Az amerikai guruló dollárokból jutott-e a padagógustüntetések finanszírozására is? Erre a kasszakulcs szigorú őre, Márki-Zay Péter válaszolt.
  • Újabb közlekedési korlátozásokat vezethet be Erzsébetvárosban a kerület DK-s polgármestere

 

 

 

További epizódok

Célpont: Bécsi perec és kolbász helyett halal kebab

Célpont: Bécsi perec és kolbász helyett halal kebab

Míg Budapesten éjszaka legtöbbször a hangosan bulizó külföldi társaságok zavarják a lakókat, addig tőlünk csupán 250 kilométerre, Ausztria fővárosában már egészen más problémákkal küzdenek az ott élők. 2023. március 26.
Célpont: Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből

Célpont: Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből

Megemlékezés helyett tüntetés és nagygyűlés, ez a mai magyar ellenzék. Évről évre politikai akciót csinál az ellenzék az ünnepből, de bármennyire is szeretnék, nem sikerül politikai hasznot csiholniuk belőle. Egy év múlva választások és a balliberális oldal még mindig az útját keresi. 2023. március 19.
Célpont: Két karodban

Célpont: Két karodban

Lehet, hogy épp Radnóti miklósversét szavalta magában Gyurcsány Ferenc, amikor Ráczné Földi Juditot ölelgette a parlamentben? A politikusok meglepődtek, az emberek felháborodtak, a mémgyárak felbuzdultak, mi pedig... bárcsak ne láttuk volna. 2023. március 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

Célpont: A gyerek szent és sérthetetlen

A gyerek szent és sérthetetlen - szól a magyar álláspont. Két hete robbant ki azonban a botrány amely a teljes magyar közvéleményt felháborította. Egy pedagógiai asszisztens ugyanis 15 éves diákjával ápolt szexuális viszonyt.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!