2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Radar 06:00

Célpont

Célpont: Bécsi perec és kolbász helyett halal kebab

Míg Budapesten éjszaka legtöbbször a hangosan bulizó külföldi társaságok zavarják a lakókat, addig tőlünk csupán 250 kilométerre, Ausztria fővárosában már egészen más problémákkal küzdenek az ott élők.

  • Célpont: Bécsi perec és kolbász helyett halal kebab

Bécsnek van olyan kerülete, ahol a legtöbb korábbi tradicionális osztrák cukrászda, kávézó, kolbászozó bezárt, helyette pedig halal éttermek, kebabosok és arab büfék nyíltak. A fodrászatokon már arabul is kivannak írva a szolgáltatások, az újságos bolt pedig új nevet kapott: Ahmed.

Az elkeserítő tendencia 2015-ben kezdődött amikor több másik nyugati ország mellett Ausztriába is tömegesen, papírok nélkül és ellenőrizhetetlenül érkeztek a migránsok közel-keleti és az arab országokból - fogalmazott stábunknak egy Bécsben élő férfi.

A hetekben az osztrák hatóságok a húsvét közeledtével terrorveszélyre is figyelmeztették a lakosságot, ugyanis ahogy az elmúlt évek tapasztalatai mutatták a katolikus egyház legnagyobb ünnepe egy olyan alkalom lehet a terrorszervezetek számára, amikor különösen sok áldozatot szedő merényleteket tudnak végrehajtani.

További témáink: 

  • Cseh Katalin Brüsszelben akciózott a magyar gyermekvédelmi törvény ellen
  • A DK-brutális szabadrablása nem csupán hobbi, hanem már kampányüzemmódba kapcsolás
  • Megjártuk a budapesti szélsőbalos klubokat és marxista felolvasó esteket is

Teljes adás: 

 

 

 

 

További epizódok

Célpont: Karácsony Gergely lakógyűlése maga a vicc

Célpont: Karácsony Gergely lakógyűlése maga a vicc

Karácsonyék az elmúlt hetekben kezdték el postázni propaganda kérdőívüket a budapestieknek, azonban azóta az interneten mást sem látni, mint azt, hogy a megkérdezettek bontatlanul dobják a kukába a borítékokat. De mégis milyen kérdéseket tartalmaz ez a lakógyűlés? 2023. május 28.
Célpont: Felesleges és selejtes pénzszórás a fővárosban

Célpont: Felesleges és selejtes pénzszórás a fővárosban

Négy év telt el azóta, hogy az ország fővárosának vezetését átvette a baloldal. Ez idő alatt Karácsony Gergely jó pár ígéretet tett, sok beruházást elkezdett, egy-kettőt pedig még be is fejezett. Most az vettük végig, hogy ezeket mégis mekkora eredményességgel és hogyan tette. 2023. május 21.
Célpont: Már most is a DK irányítja a fővárost, csak Karácsony Gergelynek hívják a főpolgármestert

Célpont: Már most is a DK irányítja a fővárost, csak Karácsony Gergelynek hívják a főpolgármestert

Vajon Gyurcsány Ferencnek mennyi köze lehet ahhoz, hogy Karácsony Gergely bemutat ismét a kormánynak és nem fizeti be a szolidaritási adót. 2023. május 07.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: A Gyurcsány-dilemma

Célpont: A Gyurcsány-dilemma

Sokan úgy gondolják, hogy Gyurcsánnyal vagy nélküle de az ellenzék hajója már régóta süllyed. Feri szerint mindenki más az ő térfelén tehetségtelen, és inkább a Fidesz malmára hajtják a vizet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!