2024. 03. 03. Vasárnap Kornélia napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Célpont

Célpont: A Momentum kommunikációs baklövései + videó

A Momentum egyre jobban döcög lefelé a támogatottsági rátán, folyamatos kommunikációs baklövéseivel. A párton az se segített, hogy a napokban elvesztette utolsó vidéki polgármesterét is.

  • Célpont: A Momentum kommunikációs baklövései + videó

A napokban került a nyilvánosság elé az a videó, amin Nyirati Klára Baja momentumos polgármesterként élesen kritizálta Donáth Annát.

A Momentum EP-képviselője hónapok óta támadja Gyurcsány Ferencet és kijelentette, nem hajlandó többet orrbefogva egy listán szerepelni a DK elnökével. Donáth Anna szerint a DK elnöke nemcsak hiteltelen, de mérgező módon az ellenzéket is leuralja.

De a bajai polgármesternek ez nem tetszett. Miután pedig az éleshangú felvétel nyilvánosságra került, a Momentum fegyelmit kezdeményezett Nyiratival szemben, ő azonban nem várta meg az eljárást és inkább úgy döntött otthagyja a pártot.

Az üggyel kapcsolatban Nyirati Klárát kerestük e-mailen, illetve telefonon is, de egyiken sem reagált. Telefonon nem hívott minket vissza, illetve nem is válaszolt e-mailes megkeresésünkre.

Eljöttünk Bajára a Városháza elé, ahol éppen a polgármesterbe botlottunk, így fel tudtuk tenni a kérdéseinket.

A teljes interjú és riport:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: Gyurcsány a bíróságon + videó

Célpont: Gyurcsány a bíróságon + videó

Fekete-Győr András után most Varju László állt a bíróság előtt. Gyurcsány Ferenc előzetesen már üzent a törvényhozásnak és fenyegetőzött is, ami már a bíráknak is sok volt. Ezt követően a pártelnök váratlanul megjelent a tárgyaláson.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!