2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Célpont

Célpont: A Mártha Imre-jelenség nem zavarja az ellenzéket + videó

Ismét a figyelem középpontjába került Mártha Imre fővárosi közművezér, ugyanis a múlt héten írta meg a Metropol, hogy újabb floridai luxusingatlannal gazdagodott a családja. Az ellenzéket azonban, úgy tűnik, nem zavarja a jelenség.

  • Célpont: A Mártha Imre-jelenség nem zavarja az ellenzéket + videó

A Metropol számolt be arról, hogy a főcárosi közművezér, Mártha Imre és családja néhány hónapja egy újabb luxusingatlant vásárolt a leggazdagabb amerikaiak kedvenc környékén, Naples-ben.

Szerettük volna megtudni, mi erről a véleménye az ellenzéki pártoknak. A Momentum elnöke, Gelencsér Ferenc továbbra is ugyanazt hajtogatta, amit az elmúlt hónapokban, tehát, hogy csak élő adásban válaszol bármilyen kérdésre.

Arató Gergelyt, a DK országgyűlési képviselőjét pedig nem zavarja különösebben Mártha Imre vagyonosodása, nem akarta kommentálni a közművezér anyagi helyzetét. 

Teljes riport: 

 

További epizódok

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Célpont: Tordai, a bizalmi ember + videó

Továbbra is feltétlen a bizalom a Városházán Tordai Csaba iránt. Déri Tibor DK-s polgármester még meg is köszönte Karácsony jogi főtanácsadójának a munkáját, annak ellenére, hogy Tordainál házkutatást tartottak a 99 Mozgalom gyanús pénzügyei miatt. 2023. december 03.
Célpont: Pártkönyvvel olcsóbb + videó

Célpont: Pártkönyvvel olcsóbb + videó

Pártkönyvvel kedvezményes színházjegy? Nem, ez nem időutazás a kommunizmusba, ez a jelen, Budapest, DK és a Katona József Színház. 2023. december 03.
Célpont: Best of Momentum + videó

Célpont: Best of Momentum + videó

A nagy ellenzéki egyezkedés közepette úgy néz ki, a Momentum eltaktikázta magát. A párt támogatottsága mélyponton van. Mutatjuk az elmúlt időszak nagy „momentumait”. 2023. december 03.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!