2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Célpont

Célpont: A magyar kormány általános elvárása, hogy a legszigorúbb környezetvédelmi szabályokat kell betartani

Csütörtök este ismét tüntettek az akkumulátorgyár építése ellen Debrecenben, ezúttal az LMP szervezésében. Előtte 11 ezer aláírást tartalmazó petíciót adtak át a Városháza illetékesének a tiltakozók.

  • Célpont: A magyar kormány általános elvárása, hogy a legszigorúbb környezetvédelmi szabályokat kell betartani

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, az ügyben számtalan téves információ és álhír látott napvilágot. A magyar kormány általános elvárása, hogy a legszigorúbb környezetvédelmi szabályokat kell betartani.

Ezzel a témával foglalkozik a Hír TV Célpont című műsora, valamint a stáb egy hasonló gyárnál forgatott Németországban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Globál – Megvan mit akar a nyugat Oroszországtól + videó

Oroszország javát – vagy inkább javait akarja a pénzügyi háttérhatalom, és úgy tűnik kitart emellett az elhatározása mellett még akkor is, ha ezzel az atomháború szélére sodorja a A részletekről beszélt Boros Imre, közgazdász és Bogár László közgazdász a Globalban. Vigyázat a nyugalom megzavarására alkalmas tények hangzanak majd el. Szerkesztő-műsorvezető: Virághalmy Sarolta.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Célpont – Magyar Péter „programja

Célpont – Magyar Péter „programja" rébusz vagy lenyúlás + videó

Polgári családban nőtt fel, liberálisnak vallja magát, baloldali és jobboldali szavazatokra hajt. Ezt hirdeti Magyar Péter saját politikájáról. Szakértők szerint azonban a programja csak egy nagy kérdőjel azon kívül, hogy felmondott néhány tételt a baloldali programlistából.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!