2023. 10. 04. Szerda Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Hitvallók és ügynökök 03:00

Célpont

Célpont: 9 hónap legemlékezetesebb pillanatai

A Tisztelt Ház elé került az idei költségvetés tervezete. A kormány védelmi költségvetés rakott össze, az ellenzék pedig szokás szerint kiverte a hisztit.

  • Célpont: 9 hónap legemlékezetesebb pillanatai

Már a parlament előtt a jövő évi költségvetés tervezete, Varga Mihály pénzügyminiszter kedd délelőtt benyújtotta az Országgyűlésnek. A dokumentumból kiderül, hogy jelentős lépést tenne a kormány a költségvetés fegyelem irányába. A rezsivédelmi alap megfeleződik, a különadók csökkennek, a jóléti kiadások maradnak.

Amióta a nemzeti oldal kormányozza Hazánkat, azóta folyamatos a balliberális oldal támadása a magyar költségvetés ellen.

Jövőre több mint 6000 milliárd forint jut nyugellátáshoz kapcsolódó kiadásokra közel 500 milliárddal több, mint az idén, ebből 4521 milliárd öregségi nyugdíjra, 449 milliárd 13. havi nyugdíjra, a Nők 40 programra pedig 467 milliárd. A különadók csökkennek, a jóléti kiadások maradnak.

A háborús időkben olyan költségvetésre van szüksége Magyarországnak, amely garantálja hazánk biztonságát, megvédi a családokat, a nyugdíjakat, a munkahelyeket és a rezsicsökkentést. A jövő évi tervezetet ezért is nevezi a kormány védelmi költségvetésnek. 

További témáink: 

  • Körbeutalások, külföldi finanszírozók és átláthatatlan NGO-k. És hogy mikhez köthetők ezek? A hazai baloldalról pénzelt civil szervezetek adóbevallásaihoz és "átláthatósági" nyilatkozataihoz.
  • A nyári szünet előtti utolsó adásunkhoz érkeztünk. Hosszú és tartalmas éved volt az idei is a Célpont életében. Az elmúlt hónapokban foglalkoztunk közéleti, belpolitikai és gazdasági témákkal is. Elsőként göngyölítettünk fel baloldali mutyikat, lepleztünk le álcivil szervezeteket, és kérdeztünk meg fontos témákban ellenzéki képviselőket. Az elmúlt 9 hónap legemlékezetesebb pillanatai.

Teljes adás: 

 

 

További epizódok

Célpont: Pankotai Lilit is kiveti magából a balliberális oldal?

Célpont: Pankotai Lilit is kiveti magából a balliberális oldal?

Karsay Dorottya, Nagy Blanka, Kálló Dániel és Pankotai Lili. Mi a közös ezekben az emberekben? Az hogy a balliberális oldal rátelepszik, majd kidobja magából ezeket a felkarolt fiatal aktivistákat. De elérnek velük bármit is saját hatalmi céljaik elérésében? 2023. október 01.
Célpont: Népszerűvé vált a randalírozás a klímaaktivisták körében

Célpont: Népszerűvé vált a randalírozás a klímaaktivisták körében

Önkezűleg bebetonozott végtagok, festékkel összekent műalkotások és egyéb őrült dolgok amit a sötétzöld klímaaktivisták csináltak a "bolygónkért". De itthon vajon képviselve van tettekkel is a klímavédelem? 2023. szeptember 24.
Célpont: Újra a porondon a régi farkas

Célpont: Újra a porondon a régi farkas

Vona Gábor politikai szerepvállalása kimondottan sokrétű. Most utánajártunk, hogyan jutottunk el a szélsőjobbos farkastól a eimicskás Vonán át a Második Reformkor elnöki székéig. 2023. szeptember 17.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Célpont: atomkaland Szibériában

Célpont: atomkaland Szibériában

A világ első külföldi televíziós stábjaként a HírTV csapata forgathatott az orosz Roszatom szupertitkos úszó atomerőművén – az Akademik Lomonoszovon, amelynek a technológiája megoldhatja az egész világ energetikai problémáit. Az egyedülálló és exkluzív kaland Csukcsföldön!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!