2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 11:00

Bayer show

Szájer József: „Nézzük meg, hogy mi a legnagyobb probléma a kötelező elosztási kvótával!”

Bayer Zsolt mai vendége Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője volt, akivel elsősorban a kötelező kvóta bevezetéséről beszélgettek.

  • Szájer József: „Nézzük meg, hogy mi a legnagyobb probléma a kötelező elosztási kvótával!”

A műsor első felében a tőle jól megszokott módon Bayer Zsolt műsorvezető a közéleti és a politikai élet egymáshoz kapcsolódó kérdéseinek problémáit tárta a nézők elé. Egy a Momentummal kapcsolatos videofelvétel után pedig a mai vendégével Szájer Józseffel, a Fidesz európai parlamenti képviselőjével beszélgetett a kötelező betelepítési kvótáról és az ezzel kapcsolatos problémákról, az olaszországi események kapcsán.

„Nézzük meg, hogy mi a legnagyobb probléma a kötelező elosztási kvótával! Ezt mi gyakorlatilag attól a pillanattól, hogy először valakinek a fejében megfogant és ez ügyben nyilatkozott, elmondtuk. Azóta folyamatosan erre hívjuk fel a figyelmet. Azt hiszem, hogy az, ami az elmúlt pár hétben történt, annál látványosabban semmi sem bizonyítja, hogy mennyire igazunk volt. Ez pedig az, hogy a kötelező elosztási kvóta azt az üzenetet küldi a világ sok millió, sok száz milliós nagyságrendű emberének, - aki Európa fele szeretne tartani egy jobb élet reményében - hogy szabadon lehet jönni, mert még egy mechanizmust is kialakítanak arra, hogy hogyan fognak ott bennünket szétosztani. El kell jutnunk oda és onnantól fogva minden rendben van.”

- foglalja össze a beszélgetés elején az alapvető problémát Szájer József, a Fidesz európai parlamenti képviselője.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Kósa Lajos: Ezt is túl fogjuk élni + videó

Az Európai Unió Bírósága arra kötelezte Magyarországot, hogy fizessen 200 millió euró átalányösszeget és a késedelem minden egyes napjára 1 millió eurós kényszerítő bírságot amiatt, mert nem teljesítette az egyik, menekültügyben hozott ítéletét. Hogy mit gondol a rekord összegű bírságról Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, kiderül a Bayer show-ból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!