2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Bayer show

Schmidt Mária: Már a vizsgálat előtt megírta az eredményt az EU-s delegáció

Már a vizsgálat előtt megírta az eredményt a hazánkba érkező eu-s pénzeket vizsgáló bizottság, a látogatás csak egy álca - erről beszélt a Terror Háza Múzeum Főigazgatója a Bayer show-ban. Schmidt Mária szerint a momentumos Cseh Katain és Ursula von der Leyen esetében is vizsgálni lehetne a korrupciót.

  • Schmidt Mária: Már a vizsgálat előtt megírta az eredményt az EU-s delegáció

Csak álca az EU-s pénzek felhasználását ellenőrző uniós képviselőcsoport magyarországi vizsgálódása. Politikai boszorkányüldözést folytatnak hazánk ellen - jelentette ki a Terror Háza Múzeum főigazgatója. Schmidt Mária szerint a DK-s Rónai Sándort és a momentumos Cseh Katalint is magába foglaló delegáció a jelentést már előre megírta.

Ezt már mi ismerjük, tehát már rég meg van írva az eredmény, meg a jelentés, tehát ez csak, ez alibi lenne. Miért fárasztanák magukat különben. És biztos igaz ez Cseh Katkára is. Ő is biztos szeret itt tartózkodni néha, így átmenetileg. Tehát, egyébként meg azért az vicces egyébként, hogy az Európai Unióból jönnek ide a korrupciót vizsgálni, mikor azért otthon is lenne azért mivel foglalkozni

- utalt Schmidt Mária Cseh Katalin korrupciós botrányára és arra, hogy Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke sms-ben rendelt euró milliárdos nagyságrendben Pfeizer vakcinákat. A politikus később azt állította, hogy az üzenetek már nincsenek meg.

Schmitt Mária arról is beszélt, több oka lehet, hogy az USA kiszivárogtatta az ukrán elnök lehallgatott beszélgetését. Volodimir Zelenszkij januárban arról beszélt, hogy felrobbantaná a Barátság kőolajvezetéket, hogy tönkre menjen a magyar gazdaság.

Teljes adás: 

 

 

 

További epizódok

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Élesen bírálta a jelenlegi nyugati politikai elitet Kövér László házelnök a Bayer show-ban. Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig - mint fogalmazott - Európa, attól Európa, hogy keresztény. 2023. szeptember 17.
Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Fürjes Balázs, a Budapest 2023 atlétikai vb szervezőbizottságának társelnöke volt a Bayer show vendége, aki mesélt arról, hogy a NOB javasolja az állandó státuszba helyezését. 2023. szeptember 10.
Bayer show - Lánczi Tamás: A DK titkolózása gyanúra ad okot

Bayer show - Lánczi Tamás: A DK titkolózása gyanúra ad okot

A DK képviselői viziten jártak az USA budapesti nagykövetségén, azonban pár semmitmondó megnyilatkozáson kívül nem lehet tudni, hogy miről beszélgettek. 2023. szeptember 03.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Visszatért a Bayer show

Visszatért a Bayer show

Kéthónapnyi szünet után Bayer Zsolt ismét megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!