2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Bayer show

Lázár János: Békére, nem pedig megosztottságra van szüksége Hódmezővásárhelynek

Békére, nem pedig megosztottságra van szüksége Hódmezővásárhelynek - többek között erről is beszélt a Bayer Showban Lázár János. A kormánypártok megválasztott országgyűlési képviselője szerint Márki-Zay Péter polgármesterként nem a várost építette, hanem a közösséget rombolta.

  • Lázár János: Békére, nem pedig megosztottságra van szüksége Hódmezővásárhelynek

Annak a városnak azt gondolom nem megosztottságra, hanem békességre van szüksége annak érdekében, hogy tudjon fejlődni.

A béke fontosságát hangsúlyozta Lázár János, a Bayer Showban. A kormánypártok megválasztott országgyűlési képviselője az április 3-i választást értékelve úgy fogalmazott: ma Hódmezővásárhely Márki-Zay Péter kampányirodájaként működik, amit a helyiek nem akarnak, és ezt már a választáson is jelezték.

Békés, nyugodt viszonyok voltak a városban, együttműködött a többség és a kisebbség a város érdekében. Egy amerikai típusú liberális gyűlöletkampányt honosított meg Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen, ami csak arról szólt, reggeltől estig „Orbánozás”, „Lázározás”, „Fideszezés”. Valami ellen politizált és nem azért, hogy újjá építse, vagy jobbá tegye Hódmezővásárhelyt. Itt egy nagyon éles küzdelem zajlott, és onnantól kezdve, hogy ő az ellenék miniszterelnök-jelöltje lett, onnantól kezdve pedig szimbolikussá vált a tét.

A kormánypárti politikus szerint a jelenlegi háborús helyzetben nemzeti összefogásra lenne szükség.

Én azt vártam a magyar ellenzéktől, hogy amikor kitört február 24.-én a háború, akkor félreteszik a választási kampányt, beszüntetik, felfüggesztik, és azt mondják, hogy állnak a kormány rendelkezésére, támogatják a kormányt minden lépésében, amellyel a béke megőrzésére törekszik. Ehelyett a magyar nemzeti érdekekkel szembemenő politikai állásfoglalásokat tesznek, kiszolgálva külső érdekeket, ami a magyar szempontból irreleváns.

Lázár János hozzátette: az ellenzék történelmi vereségéhez az is hozzájárult, hogy politikusaik a kampány során a nemzeti összefogás fontosságának kihangsúlyozása helyett a nemzeti érdekekkel szembemenő nyilatkozatokat tettek.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!