2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Bayer show

Kocsis Máté: A baloldal maga Gyurcsány Ferenc

  • Kocsis Máté: A baloldal maga Gyurcsány Ferenc

A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeit. Többek között a rasszizmus valós vagy vélt kialakulása, a kutyák bőrszíne, Jakab Péter vakcinákhoz való hozzáállása és a zeneiskola ügye is említésre került.

A műsor második felében Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője volt Bayer Zsolt vendége, akivel a baloldal halálkampányáról is beszélgetett.

A beszélgetés kezdetén az országgyűlés tavaszi ülésszakáról, valamint Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter és Szabó Tímea parlamenti megnyilvánulásairól is szó esett.

„Ez az oltásellenes kampányuknak egy fontos állomása. Bármit is mondanak, mindig, minden nyilatkozatuk, bárhogy is hangozzék, – mert most teljesen eltérő dolgokat szoktak mondani – de a legvégén a folyamatnak mindig az van, hogy elbizonytalanítsák a magyar embereket az oltásokkal kapcsolatban, legyen az bármilyen típusú oltás.”

- jegyezte meg a baloldal politikáját illetően Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„A magyar baloldalon jó pár éve (…) Gyurcsány Ferenc irányítja a folyamatokat. Nézzük csak végig. Mi nem úgy történt, ahogy ő mondta? (…) Ha most valaki félreteszi a politikai nézeteit, hova tovább az indulatait és csak a tényeket nézi, – hogy minden egyes eleme a baloldali politikának úgy alakult, ahogy azt Gyurcsány Ferenc akarta, – akkor könnyen beláthatja, hogy ott Gyurcsány a főnök.”

- mondta a Fidesz frakcióvezetője.

„Gyurcsány a főnök, döntésekben, kommunikációban, befolyásban, mindenben. Ezt ma már politikát ismerő ember nem vitatja.”

- folytatta Kocsis Máté, a baloldali politikát és annak működését elemezve.

„Mikor szabadul ki a társadalom ebből a jelenlegi helyzetből?”

- tette fel kérdését Bayer Zsolt műsorvezető, a vírushelyzetre vonatkozóan.

„A konzultáció eredménye nagyon sok mindenre irányt fog mutatni. Egy nagyon nagy részvételű konzultáció zajlik és nekem meggyőződésem, hogy ez minden idők legnagyobb részvételű konzultációja lesz, a legvégén is. Ennek egyébként az is az oka, hogy mindenki érintett.”

- válaszolta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„Tudom, hogy sokaknak hihetetlenül hangzik, de higgyék el, a baloldal ma itt tart. Olvassák a nyilatkozataikat! Minél több fertőzött van, annál jobb nekünk – mondja a baloldal. Minél több haláleset lesz – állítja a baloldal – annál nagyobb lesz az esélyünk 2022-ben. Ennél embertelenebb, gyűlöletesebb és megvetendőbb politikai kampányt még a magyar közéleti viszonyokhoz képest is meglepőnek tartok.”

- hangsúlyozta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!