2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 22:25

Bayer show

Kálomista Gábor: A főváros vezetése ideológiai alapon tiltja az Elk*rtuk vetítését

Ideológiai alapon tiltja a főváros vezetése az őszödi beszédet követő eseményeket feldolgozó film vetítését - jelentette ki a Bayer-showban Kálomista Gábor. A politikai thriller producere elmondta, a Hollywoodi produkciókhoz képest jóval kisebb lehetőséget kap a mozihálózatoktól az alkotás. Hozzátette: a film ugyanakkor népszerű, elővételben ugyanis szinte az összes jegy elkelt hetekkel a premier előtt.

Kegyetlen harcban vannak azért, hogy több moziban játszhassák az őszödi beszédet követő eseményeket feldolgozó politikai thrillert - jelentette ki a Bayer-Showban Kálomista Gábor. A producer szerint politikai alapon akarják ellehetetleníteni a filmvetítését, ugyanis a főváros és a Budapest Film zrt. is akadályozza a megjelenést.

- Ezt a filmet elérhetővé kell tenni! Ugyanúgy mint a James Bond filmet, ugyanúgy mint a Dűnét, ugyanúgy mint a Venomot. Mert ugye avval fenyegetnek, hogy mi ezzel a kis magyar filmmel kilökdössük a hollywoodi szuperprodukciókat a moziból. Úgy, hogy a Corvin mozi egy vetítést ígért egy nap. Evvel mi komoly károkat ejtünk Hollywood habzó testén és el fogom süllyeszteni az egész amerikai filmgyártást az Elkúrtukkal.

A főváros korábban egy moziba sem akarta beengedni a vetítést, mára azonban egyelőre egyedüliként a Corvin műsorra tűzhette -jelezte Kálomista Gábor. A filmre viszont rengetegen kíváncsiak, már több héttel a premier előtt szinte az összes jegy elkelt elővételben.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Kövér László: Emberként arra rendeltettünk, hogy próbáljunk a világban ellenállni a gonosznak

Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt a Bayer show vendége. 2021. november 28.

Németh Szilárd: Hogy egy erős közösség meg tudja védeni az érdekeit, ahhoz erőt kell tudni mutatnia

Bayer Zsolt vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt. 2021. november 21.

Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

A Bayer show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt. 2021. november 14.

Legfrisebb híreink

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!