2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Bayer show

Kálomista Gábor: A főváros vezetése ideológiai alapon tiltja az Elk*rtuk vetítését

Ideológiai alapon tiltja a főváros vezetése az őszödi beszédet követő eseményeket feldolgozó film vetítését - jelentette ki a Bayer-showban Kálomista Gábor. A politikai thriller producere elmondta, a Hollywoodi produkciókhoz képest jóval kisebb lehetőséget kap a mozihálózatoktól az alkotás. Hozzátette: a film ugyanakkor népszerű, elővételben ugyanis szinte az összes jegy elkelt hetekkel a premier előtt.

  • Kálomista Gábor: A főváros vezetése ideológiai alapon tiltja az Elk*rtuk vetítését

Kegyetlen harcban vannak azért, hogy több moziban játszhassák az őszödi beszédet követő eseményeket feldolgozó politikai thrillert - jelentette ki a Bayer-Showban Kálomista Gábor. A producer szerint politikai alapon akarják ellehetetleníteni a filmvetítését, ugyanis a főváros és a Budapest Film zrt. is akadályozza a megjelenést.

- Ezt a filmet elérhetővé kell tenni! Ugyanúgy mint a James Bond filmet, ugyanúgy mint a Dűnét, ugyanúgy mint a Venomot. Mert ugye avval fenyegetnek, hogy mi ezzel a kis magyar filmmel kilökdössük a hollywoodi szuperprodukciókat a moziból. Úgy, hogy a Corvin mozi egy vetítést ígért egy nap. Evvel mi komoly károkat ejtünk Hollywood habzó testén és el fogom süllyeszteni az egész amerikai filmgyártást az Elkúrtukkal.

A főváros korábban egy moziba sem akarta beengedni a vetítést, mára azonban egyelőre egyedüliként a Corvin műsorra tűzhette -jelezte Kálomista Gábor. A filmre viszont rengetegen kíváncsiak, már több héttel a premier előtt szinte az összes jegy elkelt elővételben.

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!