2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyarországi vadászatok

Következik:

StartStop 04:00

Bayer show

Horváth László: Ez ürügy, a cigány családok eszközök, Gyöngyöspata pedig csatatér

Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője az, aki jelenleg talán a legjobban átlátja mi is zajlik Gyöngyöspatán, a Hír TV Bayer Show című műsorában pontosabb képet kaphatunk az ott zajló eseményekről és arról, hogy mi zajlik a háttérben?

  • Horváth László: Ez ürügy, a cigány családok eszközök, Gyöngyöspata pedig csatatér

 

Megint kijátsszák a rasszista kártyát, Gyöngyöspata lassan „polgárháborús övezetté” válik – erről Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője beszélt a Bayer show legutóbbi adásában. A politikus kiemelte, létezik egy érdekcsoport, amelyik „nem hagyja” Gyöngyöspatát és azt mondja:

„ha már egyszer nagy balhét csináltunk Gyöngyöspatán és onnan kürtöltük szét a világnak, hogy Magyarország egy rasszista hely, Magyarországon cigányüldözés van és lábban tipornak mindenféle kisebbségi jogot, ha már annyi pénzt és energiát öltünk bele ebben a Gyöngyöspata-képbe, akkor próbáljuk meg újra”.

A cél az ezen túlmutat, a cél az, hogy megint el lehessen mondani Magyarországról és Orbán Viktorról, hogy rasszista, cigánygyűlölő és egyébként itt szörnyű viszonyok vannak. Nem én találom ki, hogy ez volt a cél, mert az alapítvány jogi képviselője az Egri Törvényszéken az utolsó tárgyalás előtti felszólalásában azt mondta, hogy ennek a pernek a fő célja, hogy beárazzuk a szegregációt, ez a fő cél. Szó nincs itt családokról, gyerekekről, igazságról. Beárazás. Sajnos a bíróság ennek az akciónak zöld utat adott, nagyon azért nem lepődünk meg azon, hogy az alapítványt 2004 óta a Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány és a Magyar Soros Alapítvány támogatja. 

- mondta Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Hír TV

További epizódok

Kocsis Máté: A kérdés az, hogy a mi politikusaink a baloldalon mit ígértek cserébe

Kocsis Máté: A kérdés az, hogy a mi politikusaink a baloldalon mit ígértek cserébe

A Fidesz válaszokat vár a dollárbaloldaltól a külföldi kampánypénzek ügyében - erről beszélt Kocsis Máté a Bayer Showban. 2022. október 02.
Gulyás Gergely: Az európai gazdaság iszonyatosan megsínyli a szankciókat, Oroszország pedig nyer rajta

Gulyás Gergely: Az európai gazdaság iszonyatosan megsínyli a szankciókat, Oroszország pedig nyer rajta

A háborús szankciók bevezetése óta Európa gazdasága gyengült, ezzel szemben Moszkva erősödött - hívta fel rá a figyelmet Gulyás Gergely a Bayer show-ban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter rámutatott: Oroszország soha ilyen áron nem tudta értékesíteni még a földgázt és a kőolajat, mint most. 2022. szeptember 25.
Dömötör Csaba: Az EU továbbra is nyomást próbál gyakorolni hazánkra

Dömötör Csaba: Az EU továbbra is nyomást próbál gyakorolni hazánkra

A HírTV Bayer Show című műsorának Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára volt a vendége. 2022. szeptember 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!