2021. 09. 25. Szombat Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Bayer show

Horváth László: Ez ürügy, a cigány családok eszközök, Gyöngyöspata pedig csatatér

Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője az, aki jelenleg talán a legjobban átlátja mi is zajlik Gyöngyöspatán, a Hír TV Bayer Show című műsorában pontosabb képet kaphatunk az ott zajló eseményekről és arról, hogy mi zajlik a háttérben?

 

Megint kijátsszák a rasszista kártyát, Gyöngyöspata lassan „polgárháborús övezetté” válik – erről Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője beszélt a Bayer show legutóbbi adásában. A politikus kiemelte, létezik egy érdekcsoport, amelyik „nem hagyja” Gyöngyöspatát és azt mondja:

„ha már egyszer nagy balhét csináltunk Gyöngyöspatán és onnan kürtöltük szét a világnak, hogy Magyarország egy rasszista hely, Magyarországon cigányüldözés van és lábban tipornak mindenféle kisebbségi jogot, ha már annyi pénzt és energiát öltünk bele ebben a Gyöngyöspata-képbe, akkor próbáljuk meg újra”.

A cél az ezen túlmutat, a cél az, hogy megint el lehessen mondani Magyarországról és Orbán Viktorról, hogy rasszista, cigánygyűlölő és egyébként itt szörnyű viszonyok vannak. Nem én találom ki, hogy ez volt a cél, mert az alapítvány jogi képviselője az Egri Törvényszéken az utolsó tárgyalás előtti felszólalásában azt mondta, hogy ennek a pernek a fő célja, hogy beárazzuk a szegregációt, ez a fő cél. Szó nincs itt családokról, gyerekekről, igazságról. Beárazás. Sajnos a bíróság ennek az akciónak zöld utat adott, nagyon azért nem lepődünk meg azon, hogy az alapítványt 2004 óta a Budapesti Nyílt Társadalom Intézet Alapítvány és a Magyar Soros Alapítvány támogatja. 

- mondta Horváth László, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Hír TV

További epizódok

Orbán Balázs: Nem tetszik Brüsszelnek a gyermekvédelem kérdése

A Bayer show vendége Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója volt. 2021. szeptember 12.

Bayer show: A demokráciaexport sohasem vezetett jóra

Kovács Zoltán, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára volt Bayer Zsolt vendége a Bayer Showban. 2021. szeptember 05.

Békés Márton: Magyarországon nem a nemi különbségre helyezzük a hangsúlyt, hanem azt keressük, mi a közös

A Bayer show vendége Békés Márton történész, a Terrorháza Múzeum kutatási igazgatója volt. 2021. július 18.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!