2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Bayer show

Gulyás Gergely: Húsvét után már egy élhető helyzet fog előállni

  • Gulyás Gergely: Húsvét után már egy élhető helyzet fog előállni

A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit.

A műsor második felében Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.

„Szerintem a jelenlegi helyzet több lehetőséget tartogat magában, mint a korábbi.”

- jegyezte meg Gulyás Gergely, a Fidesz Európai Néppárt parlamenti frakciójából való kilépése kapcsán.

„A frakció elhagyása egyelőre jogilag nem jelenti a párt elhagyását.

- tette hozzá Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter. 

„Európa elindult egy rossz irányba szerintem és azért az Európai Néppárt fő irányát nyilván az határozza meg, hogy Nyugat-Európában a politika milyen fordulatot vett. A nyugat-európai politikai fordulatot úgy lehet szerintem leírni, hogy a balliberális erők jelentik azt az igazodási pontot, amihez képest a jobboldal is meg akarja határozni saját magát és nem ezzel szemben akarja meghatározni magát (…), hanem koalíciót, együttműködést keresnek velük.”

- mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

„Azt szeretnénk, hogyha valóban az ország két hétre – amennyire lehet – bezárna, de a munka folytatódna. Ennek része az is, hogy a kormány azt is elrendelte az államigazgatásban és erre kérte egyébként a munkáltatókat is, hogy ahol az otthoni munkavégzés kellően hatékony, ott ezt is tegyék lehetővé, de azt szeretnénk, hogyha az ország valóban, két hétig úgy lenne bezárva, hogy a munka az folyamatos lenne.”

- hangsúlyozta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

„Magyarország májusig az orosz és a kínai vakcináknak köszönhetően 3,5 millió emberrel többet tud beoltani, mint amennyit ezek nélkül a vakcinák nélkül.”

- hívta fel a figyelmet a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

„Ezen a hétvégén és hétfőn, kedden, összesen több mint 400 ezer embert fogunk beoltani, ami azt jelenti, hogy 1,2 millió felett lesz szerdára a beoltott emberek száma, ami Európán belül rendkívül magas adat.”

- tette hozzá Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

HírTV

Kapcsolódó anyagok:

Gulyás: Jövő szerdáig további 400 ezer embert tudnak beoltani Magyarországon

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!