2023. 01. 29. Vasárnap Adél napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Bayer show 21:10

Bayer show

Gulyás Gergely: Húsvét után már egy élhető helyzet fog előállni

  • Gulyás Gergely: Húsvét után már egy élhető helyzet fog előállni

A Bayer show első felében a műsorvezető Bayer Zsolt, a tőle jól megszokott stílusban elemezte az elmúlt napok bel- és külpolitikai eseményeinek gyöngyszemeit.

A műsor második felében Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter volt Bayer Zsolt műsorvezető vendége.

„Szerintem a jelenlegi helyzet több lehetőséget tartogat magában, mint a korábbi.”

- jegyezte meg Gulyás Gergely, a Fidesz Európai Néppárt parlamenti frakciójából való kilépése kapcsán.

„A frakció elhagyása egyelőre jogilag nem jelenti a párt elhagyását.

- tette hozzá Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter. 

„Európa elindult egy rossz irányba szerintem és azért az Európai Néppárt fő irányát nyilván az határozza meg, hogy Nyugat-Európában a politika milyen fordulatot vett. A nyugat-európai politikai fordulatot úgy lehet szerintem leírni, hogy a balliberális erők jelentik azt az igazodási pontot, amihez képest a jobboldal is meg akarja határozni saját magát és nem ezzel szemben akarja meghatározni magát (…), hanem koalíciót, együttműködést keresnek velük.”

- mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

„Azt szeretnénk, hogyha valóban az ország két hétre – amennyire lehet – bezárna, de a munka folytatódna. Ennek része az is, hogy a kormány azt is elrendelte az államigazgatásban és erre kérte egyébként a munkáltatókat is, hogy ahol az otthoni munkavégzés kellően hatékony, ott ezt is tegyék lehetővé, de azt szeretnénk, hogyha az ország valóban, két hétig úgy lenne bezárva, hogy a munka az folyamatos lenne.”

- hangsúlyozta Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

„Magyarország májusig az orosz és a kínai vakcináknak köszönhetően 3,5 millió emberrel többet tud beoltani, mint amennyit ezek nélkül a vakcinák nélkül.”

- hívta fel a figyelmet a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

„Ezen a hétvégén és hétfőn, kedden, összesen több mint 400 ezer embert fogunk beoltani, ami azt jelenti, hogy 1,2 millió felett lesz szerdára a beoltott emberek száma, ami Európán belül rendkívül magas adat.”

- tette hozzá Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter.

HírTV

Kapcsolódó anyagok:

Gulyás: Jövő szerdáig további 400 ezer embert tudnak beoltani Magyarországon

További epizódok

Bayer show -  Deutsch Tamás: Hová tűnt Gyurcsány Ferencné?

Bayer show - Deutsch Tamás: Hová tűnt Gyurcsány Ferencné?

A Bayer show vendége, Deutsch Tamás szerint, miközben egyre dagad a korrupciós botrány, Brüsszel politikai nyomást gyakorol az uniós országokra. 2023. január 22.
Kovács Zoltán: Ez az ügy egy igazi „szemétség”

Kovács Zoltán: Ez az ügy egy igazi „szemétség”

Ez egy piszkos, aljas játszma, amit kimondottan a magyar fiatalok, a magyar egyetemisták ellen tettek - fogalmazott a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az Erasmus-üggyel kapcsolatban a Bayer show-ban. Kovács Zoltán szerint hazánkat nem kizárta vagy felfüggesztette az Európai Unió az Erasmus programból, - mert az nem teheti meg - hanem egyszerűen elvette a pénzt. 2023. január 15.
Bayer show - Lánczi Tamás: Gyurcsánynak csak az ellenzéki pártok megtöréséhez van tehetsége

Bayer show - Lánczi Tamás: Gyurcsánynak csak az ellenzéki pártok megtöréséhez van tehetsége

A jelenleg létező ellenzéki pártokat technikailag megtöri és integrálja, mert csak ehhez van tehetsége Gyurcsány Ferencnek - jelentette ki a Bayer show-ban Lánczi Tamás. 2023. január 08.

Legfrissebb híreink

Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Sajtóklub: Az Eötvös Gimnáziumban totális nagytakarításra van szükség

Félmillió forint. Ennyiért lehetett bejutni, akár rosszul sikerült írásbeli vizsgával is, az ország egyik elit iskolájába - derítette ki a Metropol. A budapesti Eötvös József Gimnázium igazgatójának vesztegetési ügye kiverte a biztosítékot ezen a héten nemcsak a közéletben, de a Sajtóklub stúdiójában is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bayer show - Szilveszteri különkiadás

Bayer show - Szilveszteri különkiadás

A Bayer showban az év vége alkalmából rendhagyó évértékelést tartott a házigazda Bayer Zsolt három vendégével egyetemben: Deutsch Tamással, Kósa Lajossal és Németh Szilárddal.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!