2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Bayer show

Gulyás Gergely: Az Európai Parlament egy kártékony és értelmetlen szervezet

Agyrémnek nevezte Gulyás Gergely az Európai Parlament csütörtöki határozatát, miszerint a Lengyel alkotmánybíróság illegitim. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint, az Európai Parlament hetente fejti ki álláspontját olyan politikai témákkal kapcsolatban, amihez semmi köze nincs. 

"Mindezt több száz milliárd forintos éves működési költséggel, ez egy teljesen kártékony és értelmetlen szervezet. Azt kell, hogy mondjam, hogy aki úgy gondolja, hogy kell intézményesített európai együttműködés és jól működő intézményesített európai együttműködésre szükség van, az csak ellenfele lehet az Európai Parlamentnek.”

Gulyás Gergely a Bayer show-ban azt is mondta: Márki-Zay Péter már hosszú ideje Gyurcsány Ferenc támogatója.

"Maga Márki-Zay Péter is azt mondja, hogy ő azon dolgozik évek óta, hogy Gyurcsány Ferencé ne a legerősebb ellenzéki, hanem a legerősebb kormánypárt legyen, tehát egy parlamentáris kormányzásnál a parlamentben a miniszterelnöknek annyi hatalma van, amekkora többsége van és addig miniszterelnök, amíg a többség támogatását élvezi. Ezért az előválasztás eredményeként azt mondhatjuk, hogy Gyurcsány Ferencnek a baloldalon a hatalma az gyakorlatilag korlátlanná vált.”

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette: bár a baloldal teljes megújulást ígért a 2006-ban történt október 23-i brutális zavargások után, az ellenzék legnagyobb része továbbra is annak a Gyurcsány Ferencnek az oldalán áll, aki kormányzása alatt az egész országot tönkre tette.

 Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Schmidt Mária: Korszakhatáron

A HírTV Bayer show című műsorának vendége Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum főigazgatója volt. 2022. június 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!