2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A szabadság bolond körei 03:00

Bayer show

Gulyás Gergely: Az Európai Parlament egy kártékony és értelmetlen szervezet

  • Gulyás Gergely: Az Európai Parlament egy kártékony és értelmetlen szervezet

Agyrémnek nevezte Gulyás Gergely az Európai Parlament csütörtöki határozatát, miszerint a Lengyel alkotmánybíróság illegitim. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint, az Európai Parlament hetente fejti ki álláspontját olyan politikai témákkal kapcsolatban, amihez semmi köze nincs. 

"Mindezt több száz milliárd forintos éves működési költséggel, ez egy teljesen kártékony és értelmetlen szervezet. Azt kell, hogy mondjam, hogy aki úgy gondolja, hogy kell intézményesített európai együttműködés és jól működő intézményesített európai együttműködésre szükség van, az csak ellenfele lehet az Európai Parlamentnek.”

Gulyás Gergely a Bayer show-ban azt is mondta: Márki-Zay Péter már hosszú ideje Gyurcsány Ferenc támogatója.

"Maga Márki-Zay Péter is azt mondja, hogy ő azon dolgozik évek óta, hogy Gyurcsány Ferencé ne a legerősebb ellenzéki, hanem a legerősebb kormánypárt legyen, tehát egy parlamentáris kormányzásnál a parlamentben a miniszterelnöknek annyi hatalma van, amekkora többsége van és addig miniszterelnök, amíg a többség támogatását élvezi. Ezért az előválasztás eredményeként azt mondhatjuk, hogy Gyurcsány Ferencnek a baloldalon a hatalma az gyakorlatilag korlátlanná vált.”

A Miniszterelnökséget vezető miniszter hozzátette: bár a baloldal teljes megújulást ígért a 2006-ban történt október 23-i brutális zavargások után, az ellenzék legnagyobb része továbbra is annak a Gyurcsány Ferencnek az oldalán áll, aki kormányzása alatt az egész országot tönkre tette.

 Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!