2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Bayer show

Budai Gyula: Karácsonyék ugyanazt csinálták mint Fletó, hazudtak

A Bayer show vendége Budai Gyula, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője volt.

„Annyira álságos és annyira nevetséges ez az egész, amit ebben a témában Karácsony Gergelytől a Párbeszéden át, illetőleg azok a kerületi polgármesterek, akik érintettek ebben csinálnak. Én az első perctől azt mondom, hogy ha kiálltak volna és azt mondják, hogy igen, el akartuk adni a Városházát, mert nagyon nagy - de tényleg nagy egyébként - és egy kisebbet szerettünk volna, már rég nem lenne semmi. De hazudtak. Ugyanazt csinálták mint a Fletó: reggel, délben, este, úgy hazudtak (...)"

- mondta el Budai Gyula.

A rendőrség mégis 14 helyszínen folytatott házkutatást, és 14 folyamatban lévő nyomozás zajlik az ügyben - hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési képviselője a Bayer show-ban. Budai Gyula kiemelte: Karácsony Gergely állítása ellenére, a rendőrség mindegyik büntetőfeljelentés után elrendelte a nyomozást.

Hír TV

További epizódok

Nagy István: Az ország kenyere biztosított

Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. 2022. július 03.

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!