2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar ráadás 00:05

Bayer show

Budai Gyula: Karácsonyék ugyanazt csinálták mint Fletó, hazudtak

A Bayer show vendége Budai Gyula, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője volt.

  • Budai Gyula: Karácsonyék ugyanazt csinálták mint Fletó, hazudtak

„Annyira álságos és annyira nevetséges ez az egész, amit ebben a témában Karácsony Gergelytől a Párbeszéden át, illetőleg azok a kerületi polgármesterek, akik érintettek ebben csinálnak. Én az első perctől azt mondom, hogy ha kiálltak volna és azt mondják, hogy igen, el akartuk adni a Városházát, mert nagyon nagy - de tényleg nagy egyébként - és egy kisebbet szerettünk volna, már rég nem lenne semmi. De hazudtak. Ugyanazt csinálták mint a Fletó: reggel, délben, este, úgy hazudtak (...)"

- mondta el Budai Gyula.

A rendőrség mégis 14 helyszínen folytatott házkutatást, és 14 folyamatban lévő nyomozás zajlik az ügyben - hangsúlyozta a Fidesz országgyűlési képviselője a Bayer show-ban. Budai Gyula kiemelte: Karácsony Gergely állítása ellenére, a rendőrség mindegyik büntetőfeljelentés után elrendelte a nyomozást.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Arat a kolera

Arat a kolera

Tanzániában legkevesebb 26 ember életét követelte a kolera, amelynek járványa a kelet-afrikai ország tíz régióját sújtotta január 5. és február 8. között - közölte a helyi egészségügyi minisztérium.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!