2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Napi aktuális 00:10

Bayer show

Bayer show: Semmi nem épülhet úgy Debrecenben, hogy az veszélyezteti a debreceniek egészségét

A HírTV Bayer Show című műsorának Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke volt a vendége.

  • Bayer show: Semmi nem épülhet úgy Debrecenben, hogy az veszélyezteti a debreceniek egészségét

Természetesen semmi nem épülhet úgy Debrecenben, hogy az veszélyezteti a debreceniek egészségét. Mindegy hogy micsoda, galvánüzem, gyógyszergyár vagy éppen akkumulátorgyár. Semmise.

- jelentette ki a Fidesz alelnöke a Bayer show-ban. Kósa Lajós a vízfogyasztás körüli aggodalmakról pedig azt mondta: a gyár felépítése nem fogja veszélyeztetni a város vízellátását.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!