2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

CPAC Magyarország 2024 00:10

Bayer show

Bayer show – Németh Szilárd: Európában mindenhol emelték az energiaárakat, de a rezsicsökkentés a magyarokat megvédte + videó

Brüsszel a rezsicsökkentés azonnali eltörlését követeli Magyarországtól. Ezt természetesen Bayer Zsolt sem hagyhatta szó nélkül a Bayer showban. A műsor vendége Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke volt.

  • Bayer show – Németh Szilárd: Európában mindenhol emelték az energiaárakat, de a rezsicsökkentés a magyarokat megvédte + videó

Brüsszel meg akarja megszüntetni a rezsicsökkentést, mert akkor lehet szabadon nyomni a piaci árakat

– jelentette ki Németh Szilárd a Bayer Showban. A kormány 2022-ben döntött arról, hogy fenntartják a rezsicsökkentést az átlagfogyasztás mértékéig. Míg Európában a villanyáram ára átlagosan kettő és fél szeresére nőtt, a háztartási gáz ára pedig három és félszeresére, a rezsicsökkentés megvédte a magyarokat.

És az elvtársak nem csak akkor képmutatók, nem csak akkor álságosak, nem csak akkor hazudnak, amikor arról beszélnek, hogy a rezsicsökkentés az árt, és az ő idejükben pedig ennek a sokszorosát fizették, nem csak ez a hazugság, hát ha ők szeretnének piaci árat fizetni, bárki átléphet! Bárki! Hát szabadon át lehet lépni! Melyik elvtárs jött a számlájával, hogy ő átlépett? 

– hangsúlyozta Németh Szilárd, majd hozzátette: a mostani helyzetben az a legfontosabb, hogy a magyar érdekeket megvédjék.

Mi világossá tettük: magyar érdeket kell képviselni, a magyar emberek az elsők Magyarországon, és a gáz, a villany, a távfűtés, az, hogy télen mindenki melegben legyen, mindenki tudjon mosni, főzni, az nem ideológiai duma kérdése, hanem az a valóság kérdése, az egy fizikális kérdés. Van gáz vagy nincs gáz? Ha van, meg tudjuk-e fizetni, vagy nem tudjuk megfizetni? Hozzáfér mindenki, vagy nem fér hozzá? 

– mondta Németh Szilárd, kormánybiztos.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!