2022. 11. 27. Vasárnap Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Globál

Következik:

Pajtakult 11:05

Bayer show

Bayer show: Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt

A Hír TV Bayer Show című műsorának Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője volt a vendége.

  • Bayer show:  Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt

Beszéljünk a Lackner Csabáról kiszivárgott felvételről, ami ezen az ominózus videón elhangzik, az egy laikus számára is érdekfeszítő, két okból. Az első ok, hogy lehet ilyen mennyiségű pénzt ilyen nyíltan és ilyen pofátlanul ellopni? A másik ok, ami számomra még érthetetlenebb, hogy lehet valaki ekkora barom, hogy erről így beszél, még akkor is, ha nyilván nem tudja, hogy felveszik, ha csak nincs bekokózva és azt gondolja, hogy ő sérthetetlen. Nem furcsa ez? -  kérdezte Bayer Zsolt, műsorvezető.

 A hangfelvételeken is hallottuk, hogy tulajdonképpen ők leültek kitették tányérra a fehér pornak látszó valamit és tulajdonképpen Lackner kiselőadást tartott, hogy neki mekkora a mellénye, amit ő hozzáköltött azt nyilván nem tudom megítélni, de azért az elmondottakból egy nagyon szép rendszer látszik kirajzolódni és azért azt se felejtsük el, hogy Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt. Emlékezzünk csak Krinyónak, mr. negyven százaléknak a fizetés emelésére, ami utólag kiderült, névtelen levelet kaptam, így tudtuk meg az információt, hogy Gajda Péter, a kispesti polgármester úr megduplázta a fizetését. Illetve volt azért más hivatali dolgozó is, akiről szó esik a felvételen, hogy azért ő is szereti a pénzt a Lackner elmondása szerint inkább távoznia kellene, hát ő is távozott. A nagyzolás részét nem tudom megítélni, de az elmondása alapján egy komplett rendszert működtetnek, egy sokszereplőset és nyilván az érdekek összezárnak, hogy ez ne derüljön ki, de senki nem számított arra, hogy Lackner ennyire okos és elkezd egy bulin egy ventilátor és egy tányér segítségével mesélni 

- mondta Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője.

Hír TV

 

További epizódok

Bayer show - Kovács Zoltán: Az európai baloldal valójában nem akar velünk megállapodni

Bayer show - Kovács Zoltán: Az európai baloldal valójában nem akar velünk megállapodni

A Bayer Zsolt vendége Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár volt. 2022. november 20.
Bayer show - Varga Judit: A világ nagyon bonyolulttá vált, hiányzik belőle a józanság

Bayer show - Varga Judit: A világ nagyon bonyolulttá vált, hiányzik belőle a józanság

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a Bayer show vendége. 2022. november 13.
Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

Deutsch Tamás: Az elítélt árnyékminiszter tollba mondta Brüsszelben a DK által kitalált rágalmakat

Az Európai Parlamentben általánossá vált, hogy tényfeltáró delegációkat menesztenek Magyarországra és Lengyelországba, ami méltatlan az európai együttműködéshez – hívta fel rá a figyelmet Deutsch Tamás a Bayer show-ban. A Fidesz európai parlamenti képviselője azt pedig különösen méltatlannak nevezte, ahogy a hazánkban történő vizsgálódásokat szervezik. 2022. november 06.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!