2021. 11. 27. Szombat Virgil napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Bayer show

Bayer show: Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt

A Hír TV Bayer Show című műsorának Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője volt a vendége.

Beszéljünk a Lackner Csabáról kiszivárgott felvételről, ami ezen az ominózus videón elhangzik, az egy laikus számára is érdekfeszítő, két okból. Az első ok, hogy lehet ilyen mennyiségű pénzt ilyen nyíltan és ilyen pofátlanul ellopni? A másik ok, ami számomra még érthetetlenebb, hogy lehet valaki ekkora barom, hogy erről így beszél, még akkor is, ha nyilván nem tudja, hogy felveszik, ha csak nincs bekokózva és azt gondolja, hogy ő sérthetetlen. Nem furcsa ez? -  kérdezte Bayer Zsolt, műsorvezető.

 A hangfelvételeken is hallottuk, hogy tulajdonképpen ők leültek kitették tányérra a fehér pornak látszó valamit és tulajdonképpen Lackner kiselőadást tartott, hogy neki mekkora a mellénye, amit ő hozzáköltött azt nyilván nem tudom megítélni, de azért az elmondottakból egy nagyon szép rendszer látszik kirajzolódni és azért azt se felejtsük el, hogy Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt. Emlékezzünk csak Krinyónak, mr. negyven százaléknak a fizetés emelésére, ami utólag kiderült, névtelen levelet kaptam, így tudtuk meg az információt, hogy Gajda Péter, a kispesti polgármester úr megduplázta a fizetését. Illetve volt azért más hivatali dolgozó is, akiről szó esik a felvételen, hogy azért ő is szereti a pénzt a Lackner elmondása szerint inkább távoznia kellene, hát ő is távozott. A nagyzolás részét nem tudom megítélni, de az elmondása alapján egy komplett rendszert működtetnek, egy sokszereplőset és nyilván az érdekek összezárnak, hogy ez ne derüljön ki, de senki nem számított arra, hogy Lackner ennyire okos és elkezd egy bulin egy ventilátor és egy tányér segítségével mesélni 

- mondta Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője.

Hír TV

 

További epizódok

Németh Szilárd: Hogy egy erős közösség meg tudja védeni az érdekeit, ahhoz erőt kell tudni mutatnia

Bayer Zsolt vendége Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára volt. 2021. november 21.

Dömötör Csaba: A 2010 előtti alakulat most mást tol az előtérbe

A Bayer show vendége Dömötör Csaba parlamenti államtitkár volt. 2021. november 14.

Rákay Philip: A nyugati világ egy történelmi zsákutcában elment a falig

A kommunikációs- és médiaszakember a Bayer show-ban azt mondta: A 2022-es választások tétje Magyarországon az, hogy megmaradunk-e erős, szuverén országnak. 2021. november 07.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!