2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Bayer show

Bayer show: Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt

A Hír TV Bayer Show című műsorának Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője volt a vendége.

  • Bayer show:  Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt

Beszéljünk a Lackner Csabáról kiszivárgott felvételről, ami ezen az ominózus videón elhangzik, az egy laikus számára is érdekfeszítő, két okból. Az első ok, hogy lehet ilyen mennyiségű pénzt ilyen nyíltan és ilyen pofátlanul ellopni? A másik ok, ami számomra még érthetetlenebb, hogy lehet valaki ekkora barom, hogy erről így beszél, még akkor is, ha nyilván nem tudja, hogy felveszik, ha csak nincs bekokózva és azt gondolja, hogy ő sérthetetlen. Nem furcsa ez? -  kérdezte Bayer Zsolt, műsorvezető.

 A hangfelvételeken is hallottuk, hogy tulajdonképpen ők leültek kitették tányérra a fehér pornak látszó valamit és tulajdonképpen Lackner kiselőadást tartott, hogy neki mekkora a mellénye, amit ő hozzáköltött azt nyilván nem tudom megítélni, de azért az elmondottakból egy nagyon szép rendszer látszik kirajzolódni és azért azt se felejtsük el, hogy Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt. Emlékezzünk csak Krinyónak, mr. negyven százaléknak a fizetés emelésére, ami utólag kiderült, névtelen levelet kaptam, így tudtuk meg az információt, hogy Gajda Péter, a kispesti polgármester úr megduplázta a fizetését. Illetve volt azért más hivatali dolgozó is, akiről szó esik a felvételen, hogy azért ő is szereti a pénzt a Lackner elmondása szerint inkább távoznia kellene, hát ő is távozott. A nagyzolás részét nem tudom megítélni, de az elmondása alapján egy komplett rendszert működtetnek, egy sokszereplőset és nyilván az érdekek összezárnak, hogy ez ne derüljön ki, de senki nem számított arra, hogy Lackner ennyire okos és elkezd egy bulin egy ventilátor és egy tányér segítségével mesélni 

- mondta Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás: Résen kell lennünk + videó

Lánczi Tamás szerint a „valódi” szuverének azok, akik az európai szuverenitást és az európai nemzetállamok szuverenitását szeretnék felszámolni. A Szuverenitásvédelmi Hivatal vezetője a Bayer show-ban arról is beszélt, hogy szerinte azok a szereplők, akik megpróbáltak beavatkozni a 2022-es választásba, az előttünk álló választásokat is befolyásolni akarják.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!