2022. 07. 01. Péntek Tihamér, Annamária napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Bayer show

Bayer show: Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt

A Hír TV Bayer Show című műsorának Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője volt a vendége.

Beszéljünk a Lackner Csabáról kiszivárgott felvételről, ami ezen az ominózus videón elhangzik, az egy laikus számára is érdekfeszítő, két okból. Az első ok, hogy lehet ilyen mennyiségű pénzt ilyen nyíltan és ilyen pofátlanul ellopni? A másik ok, ami számomra még érthetetlenebb, hogy lehet valaki ekkora barom, hogy erről így beszél, még akkor is, ha nyilván nem tudja, hogy felveszik, ha csak nincs bekokózva és azt gondolja, hogy ő sérthetetlen. Nem furcsa ez? -  kérdezte Bayer Zsolt, műsorvezető.

 A hangfelvételeken is hallottuk, hogy tulajdonképpen ők leültek kitették tányérra a fehér pornak látszó valamit és tulajdonképpen Lackner kiselőadást tartott, hogy neki mekkora a mellénye, amit ő hozzáköltött azt nyilván nem tudom megítélni, de azért az elmondottakból egy nagyon szép rendszer látszik kirajzolódni és azért azt se felejtsük el, hogy Lackner számos olyan kijelentést tett, amit utólag az élet igazolt. Emlékezzünk csak Krinyónak, mr. negyven százaléknak a fizetés emelésére, ami utólag kiderült, névtelen levelet kaptam, így tudtuk meg az információt, hogy Gajda Péter, a kispesti polgármester úr megduplázta a fizetését. Illetve volt azért más hivatali dolgozó is, akiről szó esik a felvételen, hogy azért ő is szereti a pénzt a Lackner elmondása szerint inkább távoznia kellene, hát ő is távozott. A nagyzolás részét nem tudom megítélni, de az elmondása alapján egy komplett rendszert működtetnek, egy sokszereplőset és nyilván az érdekek összezárnak, hogy ez ne derüljön ki, de senki nem számított arra, hogy Lackner ennyire okos és elkezd egy bulin egy ventilátor és egy tányér segítségével mesélni 

- mondta Dódity Gabriella, a Fidesz kispesti önkormányzati képviselője.

Hír TV

 

További epizódok

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Schmidt Mária: Korszakhatáron

A HírTV Bayer show című műsorának vendége Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum főigazgatója volt. 2022. június 12.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!