2024. 05. 02. Csütörtök Zsigmond napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Bayer show

Bayer show - Kovács Zoltán: Ez egy politikai zsarolási kísérlet + videó

Interjút adott Vlagyimir Putyin orosz elnök Tucker Carlson amerikai véleményvezérnek. A beszélgetést eddig több tízmillióan látták világszerte, s persze alaposan fel is borzolta a kedélyeket. Többek közt erről is beszélgetett Bayer Zsolt Kovács Zoltán kommunikációért és nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkárral a Bayer showban.

  • Bayer show - Kovács Zoltán: Ez egy politikai zsarolási kísérlet + videó

Ez egy politikai zsarolási kísérlet. Ennek vagyunk a tanúi, ez zajlik Magyarországgal szemben az elmúlt 14 évben.

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a Bayer Showban reagált arra, hogy uniós eljárás indult Magyarország ellen a szuverenitásvédelmi törvény miatt. Kovács Zoltán szerint bár a brüsszeli bürokraták orosz mintájúnak tartják a törvényt, az valójában az amerikai szabályozással mutat párhuzamot.

A nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár leszögezte: ha az amerikai demokráciát lehet védeni a külföldi befolyástól, akkor Magyarországon, ahol a befolyásolási kísérletek évtizedek óta zajlanak, nemhogy lehet, hanem szükséges is. Arról is beszélt - Ukrajna uniós támogatásával kapcsolatban -, hogy szerinte az ésszerűség, az alapvető logikát követő érvelés látszik eltűnni az európai politikából.

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!