2023. 09. 23. Szombat Tekla napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Vezércikk 06:00

Bayer show

Bayer show - Jön az újabb CPAC Hungary

„Együtt erő vagyunk!” – hangsúlyozta az idei CPAC Hungary konferencia jelmondatát az Alapjogokért Központ igazgatója a Bayer show-ban. Szánthó Miklós kiemelte: az „Isten, haza, család” hármas egységét érő progresszív támadásokra globális választ kell adni, ennek jegyében valósul meg a nemzeti erők nemzetközi összefogása a május 4-én és 5-én Budapesten tartandó konzervatív rendezvényen.

  • Bayer show - Jön az újabb CPAC Hungary

Stratégiai érdekünk, hogy Ukrajna független legyen és megszűnjön orosz fenyegetettség - hangsúlyozta az Alapjogokért Központ főigazgatója. Szántó Miklós a jövő heti CPAC Hungary egyik üzenetét a Bayer show-ban mondta el.

Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint Európa és Oroszország közötti partneri viszony tarthatja vissza Moszkvát attól, hogy Kínával szorosabb szövetséget alakítson ki.

A globalista liberális nyílt társadalom hálózata átfogó támadást indított a zsidó-keresztény hagyományaink, a nemzeti identitásunk és a családvédelem ellen

- folytatta a főigazgató. Hozzátette: ha szövetségeseink azt látják, hogy van egy kis ország, amelyik felveszi ezzel a harcot, akkor ez a példa érdekessé válik.

Meg akarják ismerni, mert egyre inkább realizálják máshol is azt, és ez a CPAC Hungary mostani jelmondata, hogy Együtt erő vagyunk, mert mivel az Isten, haza, család hármas egységét, igazából a józan észt globálisan érik támadások a progresszív oldal részéről, ahhoz a jobboldali erőknek szintén nemzetközi globális választ kell adniuk

- mutatott rá.

Szánthó Miklós úgy fogalmazott: a CPAC Hungary valójában a liberálisok rémálmát testesíti meg, mert megvalósítja a nemzeti erők nemzetközi összefogását.

Teljes adás: 

 

További epizódok

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Kövér László: Ezek nímandok, macskajancsik

Élesen bírálta a jelenlegi nyugati politikai elitet Kövér László házelnök a Bayer show-ban. Az Országgyűlés elnöke szerint azt látni, hogy Nyugaton szinte már nincsenek európai értékek, pedig - mint fogalmazott - Európa, attól Európa, hogy keresztény. 2023. szeptember 17.
Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Bayer show - Fürjes Balázs: összekovácsolta a nemzetet az atlétikai világbajnokság

Fürjes Balázs, a Budapest 2023 atlétikai vb szervezőbizottságának társelnöke volt a Bayer show vendége, aki mesélt arról, hogy a NOB javasolja az állandó státuszba helyezését. 2023. szeptember 10.
Bayer show - Lánczi Tamás: A DK titkolózása gyanúra ad okot

Bayer show - Lánczi Tamás: A DK titkolózása gyanúra ad okot

A DK képviselői viziten jártak az USA budapesti nagykövetségén, azonban pár semmitmondó megnyilatkozáson kívül nem lehet tudni, hogy miről beszélgettek. 2023. szeptember 03.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Visszatért a Bayer show

Visszatért a Bayer show

Kéthónapnyi szünet után Bayer Zsolt ismét megmondja! Az osztás itt nem matematika! Mindenki megkapja a magáét!
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!