2020. október 27.,
kedd, Szabina napja

Bayer show: Demokrata az, aki nem fél

Hír TV

2020. április 26., vasárnap 21:55

Soros György már meg sem próbálja elrejteni valódi szándékát, kendőzetlenül ír legújabb tervéről ebben a krízishelyzetben - mondta el Kövér László, az Országgyűlés elnöke az eheti Bayer showban. Majd a második Soros-tervvel kapcsolatban megjegyezte, hogy a milliárdos által nyújtott pénzügyi megoldásnak súlyos következményei lehetnek az unióra nézve.

Bayer Zsolt a Kövér Lászlóval való beszélgetése során felidézte Bibó István híres mondatát, hogy „demokrata az, aki nem fél”. Mindez annak kapcsán jutott a műsorvezető eszébe, hogy szemlátomást a magyar ellenzék folyamatosan retteg. Rettegésükben pedig agresszívvá válnak, és mivel félnek, így ők nem lehetnek demokraták.

Kövér László erre azt reagálta, hogy bár ez eddig sose jutott eszébe, ez remek logikai következtetés. A házelnök ugyanakkor megjegyezte, hogy

az ellenzék inkább úgy csinál, mint, aki fél, mert amit ők hétről hétre előadnak a parlamentben az inkább színjáték, mint valós rettegés.

Ez a hisztériakeltés azonban nem az elmúlt években alakult ki Kövér László szerint, ezt a baloldaliak már mintegy harminc éve fejlesztik, és ma már olyan profi szinten művelik, hogy elég egy gombnyomás, és álhírek özönlik el a világsajtót Magyarországról.

A házelnök ezt követően arról beszélt, hogy szerinte

Soros György már meg sem próbálja elrejteni valódi szándékát, kendőzetlenül ír legújabb tervéről ebben a krízishelyzetben.

Kövér László a Bayer showban a kettes számú Soros-tervről azt mondta, a milliárdos pénzügyi megoldásainak súlyos következményei lehetnek az Európai Unióra nézve.

„Ez olyan mintha te meg én most felvennénk valakitől egy relatíve jelentős összegű hitelt ami persze nem haladná meg a lakásunknak az értékét, de számottevő lenne, és ezért nemcsak, hogy halálunkig fizetnénk a kamatot, hanem a gyerekeink, meg a gyerekeink gyerekei, meg a gyerekeink gyerekeinek a gyerekei tehát ameddig a végítélet el nem jön addig fizetnénk annak aki úgymond méltóztatott ebben a pillanatban úgy segítséget nyújtani, hogy tulajdonképpen azt nem kértük, mert egyelőre a kutya sem kérte Soros Györgyöt, hogy segítsen Európán”

– húzta alá Kövér László.

Teljes adás:

Hír TV