2022. 10. 05. Szerda Aurél napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Elpusztítani mindent 11:05

Kék hírek

Vonattal ütközött egy teherautó a X. kerületben

Személyvonattal ütközött össze egy teherautó csütörtök kora délután a X. kerületben - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

  • Vonattal ütközött egy teherautó a X. kerületben

A tájékoztatás szerint a baleset a Jászberényi úti vasúti átjáróban történt. A szerelvény a teherjármű hátuljával ütközött.

A vonat mintegy tizenöt utasáért egy másik járat érkezik, a fővárosi hivatásos tűzoltók a biztonságos átszálláshoz nyújtanak segítséget.

A Mávinform a Facebook-oldalán arról számolt be, hogy a Békéscsabáról a Keleti pályaudvarra tartó Békés InterCity érintett a balesetben. A fény- és félsorompó jól működött - jelezték arra is kitérve, hogy személyi sérülés nem történt a vonaton.

A Mávinform közölte azt is, hogy a helyszínelés ideje alatt - várhatóan 16-17 óráig - csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Rákos és Rákoshegy között. A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon 10-20, esetenként 20-30 perccel növekedhet a menetidő.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!