2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények 02:00

Kék hírek

Videóra vették, amint egy férfi kitöri a nyakát egy rabszállító hátuljában

Nyilvánosságra hozták az a felvételt, amely azt mutatja, ahogy valaki kitöri a nyakát a jármű hátuljában hánykolódva. A képsorok megtekintését csakis erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

  • Videóra vették, amint egy férfi kitöri a nyakát egy rabszállító hátuljában

Sokkoló felvételt hoztak nyilvánosságra annak a férfinak a balesetéről, akit a minap tartóztattak le a hatóságok, majd egy rabszállító jármű hátterébe ültették megbilincselve, ám a biztonsági övét be nem kötve. Amikor az autónak fékeznie kellett, az őrizetbe vett férfi gyakorlatilag fejjel repült neki a gépkocsi falának, kitörve a nyakát.

A 36 éves Richard Coxot a connecticuti New Haven városában vették őrizetbe tiltott fegyverviselés miatt. Épp átszállították, amikor a járműnek, amibe betették, fékeznie kellett, hogy egy karambolt elkerüljön. A sofőr, Diaz közrendőr hátrament megnézni, hogy van Cox, aki közölte is vele, hogy nem tud felkelni a padlóról. Diaz mentőt hívott, majd folytatta az útját a rendődőrs felé. Itt ismét felszólították Coxot, hogy keljen fl, még azzal is megvádolták, hogy biztos részeg, azért nem tud felállni – hiába mondta, hogy képtelen megmozdulni, és valószínűleg eltört a nyaka.

A férfit végül beültették egy tolókocsiba, majd egy cellába vitték, ám ezt követően sem fordítottak különösebb figyelmet az állapotára.

(Maga a baleset a 25. másodperc után látható a videón. A felvétel megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!)

 Az eredeti cikk és videó IDE kattintva érhető el.

Cox nyaktól lefelé lebénult. Jelenleg csupán feküdni képes, csöveken keresztül táplálják. Jogi képviselője perelni készül – írja a Vice.com oldala.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!