2022. 11. 29. Kedd Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:25

Kék hírek

Videó: így fogták el az orvhalászt a Kis-Tiszán

A halőrök egy bozótos területen érték tetten a férfit, aki egy 50 méteres nyakzó halóval halászott. A csónakjában három darab halat találtak.

  • Videó: így fogták el az orvhalászt a Kis-Tiszán

Szeptember 28-án Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft. halőrei egy nyakzó hálós orvhalászt fogtak a Kis-Tiszán. 

Az illegális tevékenységet folytató férfire egy horgász lett figyelmes, aki bejelentést tett, amelyet követően a halőrök egész éjszakán átnyúló figyelőszolgálatot állítottak fel az említett területen, majd másnap „munka” közben csaptak le.

A halőrök egy bozótos területen érték tetten az orvhalászt, akit a jegyzőkönyv felvétele után visszatartottak a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársának megérkezéséig.

Az elfogásról most videót is közzétettek. Ebből kiderül, hogy a tettes egy újnak tűnő, 50 méteres nyakzó hálót használt. 

A felvételen látható, hogy a halőrök a csónakban találtak egy 30 centiméteres süllőt egy pontyot és egy keszeget, amelyeket visszahelyeztek a vízbe élő állapotban.

Pecaverzum

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!