2022. 05. 20. Péntek Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Kék hírek

Verekedés lett a számonkérésből - videóval

Garázdaság vétsége miatt emelt vádat a Tapolcai Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki egy szórakozóhelyen előbb megkérdezte felesége munkatársát, hogy milyen kapcsolatban van a házastársával, majd meglökte és kétszer arcon is ütötte.

A vádlott 2021 októberében egy tapolcai büfében italozott, amikor meglátta a másik férfit. A  vádirat szerint a szórakozóhely előtti területre hívta, ahol számon kérte, majd meglökte. A férfi a lökéstől hátratántorodott és elesett. Az elkövető a bántalmazást ezután sem hagyta abba, és a földről felálló férfit még kétszer ököllel arcon ütötte.

A vendégek már a tettlegesség kezdetén szóltak a biztonsági őrnek, aki figyelmeztette a vádlottat, hogy fejezze be a verekedést, egyidejűleg pedig telefonjával rögzítette a látottakat. A férfi erre elindult felé és kérte a telefonját, amit azonban a biztonsági őr nem adott oda, hanem a nála lévő szúnyogriasztó spray-vel az elkövető felé fújt, aki ezt követően távozott a helyszínről.

A vádlott által megtámadott férfi nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos, hámhorzsolásos sérüléseket szenvedett, ám emiatt nem kérte a vádlott felelősségre vonását.

Az ügyészség a vádiratában pénzbüntetés kiszabását indítványozta az indulatos elkövetővel szemben.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Közös gyakorlat

Közös gyakorlatot szervezett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az E.ON Hungária Csoport Nagykanizsán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!