2024. 02. 26. Hétfő Géza napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:30

Kék hírek

Újabb szájmaszkokkal üzletelő csalót tartóztattak le

Újabb szájmaszkokkal üzletelő csalót fogtak el a rendőrök. A férfi a veszélyhelyzet kihirdetése után az interneten kezdett szájmaszkokat és kézfertőtlenítőt árulni. Az ügyészség elrendelte a letartóztatását.

  • Újabb szájmaszkokkal üzletelő csalót tartóztattak le

A koronavírus járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet kihirdetése után kezdett szájmaszkokat és kézfertőtlenítőt árulni az interneten a 29 éves orosházi férfi. A pénzt átutalással előre elkérte, de az árut sosem szállította ki. Az apróhirdetésekkel magánszemélyeket és egy céget is megtévesztett, nekik több százezer forintos kárt okozott.

A férfit a rendőrség azonosította és elfogta. Nem ez volt a csaló férfi első esete. Korábban koncertjegyeket kínált szintén az interneten. Miután azokért is pénzt kapott, ugyanúgy mint most, elérhetetlenné vált.

B. Szabolcs korábban többször volt már büntetve, különös visszaesőnek számít.

A bíróság elrendelte a férfi egyhónapos letartoztatását. A gyanúsított és az ügyvédje fellebbeztek, így az ítélet nem jogerős. Az ügyészség a férfit üzletszerűen elkövetett, többrendbeli csalással gyanúsítja. Tettéért akár hét és fél év börtönbüntetést is kaphat.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Ulf Kristersson: Történelmi nap a mai

Történelmi napnak nevezte a mai napot Ulf Kristersson svéd miniszterelnök, miután az Országgyűlés hétfőn ratifikálta országa NATO-csatlakozását.
Megválasztották Sulyok Tamást köztársasági elnöknek + videó

Megválasztották Sulyok Tamást köztársasági elnöknek + videó

Az Országgyűlés titkos szavazáson megválasztotta Sulyok Tamást köztársasági elnöknek. A képviselők közül 147-en vettek részt a választáson, akik közül 134-en támogatták, hogy az alkotmánybíróság elnöke legyen Novák Katalin lemondása után az új államfő.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

9 hónapos kisfiút keres a rendőrség

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 9 hónapos Balogh Krisztofer Laurent szolnoki lakost. A gyermek utolsó tartózkodási helyéről édesanyjával ismeretlen helyre távozott.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!