2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Kék hírek

Újabb nőt akartak megerőszakolni a nyílt utcán Budapesten - egy másik nő mentette meg

A XV. kerületi rendőrök először a nőt, majd a feltételezett elkövetőt kutatták fel egy szexuális erőszak kísérletének kapcsán. Lefolytatták az eljárást és az ügy iratait átadták az Ügyészség részére.

A rendőrök egy április 6-án a közösségi médiában megjelenő hír alapján indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A gyanú szerint április 4-én 21 óra 30 perc körül Budapest XV. kerületében, a Páskomliget utcában megtámadott egy nőt - írja a police.hu.

A földre lökte, ráfeküdt, fogdosni kezdte, majd egy késsel megfenyegette.

A férfi végül elfutott, mivel egy kutyáját sétáltató nő megzavarta.

A nyomozók felkutatták a sértettet, majd azonosították és nyolc nappal a hatóság tudomására jutását követően, április 14-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, B.Pált.

A 26 éves budapesti férfit a rendőrök szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

A sértett a segítségére siető járókelőnek köszönhetően nem sérült meg. A XV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az Ügyészség részére.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!