2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Kék hírek

Újabb nőt akartak megerőszakolni a nyílt utcán Budapesten - egy másik nő mentette meg

A XV. kerületi rendőrök először a nőt, majd a feltételezett elkövetőt kutatták fel egy szexuális erőszak kísérletének kapcsán. Lefolytatták az eljárást és az ügy iratait átadták az Ügyészség részére.

  • Újabb nőt akartak megerőszakolni a nyílt utcán Budapesten - egy másik nő mentette meg

A rendőrök egy április 6-án a közösségi médiában megjelenő hír alapján indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen. A gyanú szerint április 4-én 21 óra 30 perc körül Budapest XV. kerületében, a Páskomliget utcában megtámadott egy nőt - írja a police.hu.

A földre lökte, ráfeküdt, fogdosni kezdte, majd egy késsel megfenyegette.

A férfi végül elfutott, mivel egy kutyáját sétáltató nő megzavarta.

A nyomozók felkutatták a sértettet, majd azonosították és nyolc nappal a hatóság tudomására jutását követően, április 14-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, B.Pált.

A 26 éves budapesti férfit a rendőrök szexuális erőszak bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

A sértett a segítségére siető járókelőnek köszönhetően nem sérült meg. A XV. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait a napokban átadták az Ügyészség részére.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!