2022. 12. 02. Péntek Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Ballada egy szolgafiú emlékére 02:00

Kék hírek

Újabb férfi őrizetben, aki intézkedés során harapta meg a rendőrt

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt gyanúsítottként hallgatta ki az őrizetben lévő 28 éves férfit, és indítványozta letartóztatásának elrendelését.

  • Újabb férfi őrizetben, aki intézkedés során harapta meg a rendőrt

A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrök 2022. szeptember 26-án, 13 óra körül, ittas állapotban történt járművezetés miatti lakossági bejelentés alapján megjelentek egy Hajdú-Bihar megyei bank épületénél intézkedés céljából. A bejelentő meghallgatását követően a rendőrök rejtve figyelték a bejelentésben megjelölt személygépkocsit, amely a pénzintézet előtti szervizúton parkolt, majd látták, hogy egy férfi beszáll a járműbe és elindul.

Amikor a sofőr észlelte a szolgálati gépkocsit, a rendőrök elől kitérve haladt tovább és annak ellenére menekült megközelítőleg egy kilométeren át, hogy a járőrök megkülönböztető fény- és hangjelzés működtetésével próbálták megállítani.

A férfi a lakóhelye előtt állt meg, befutott az ingatlanba és bezárkózott annak nappalijába. A rendőrök testi erővel próbálták benyomni az ajtót, amelyet a férfi az édesanyja hatására engedett csak el, majd hirtelen a konyhában lévő hűtőgéphez futott, amelyből kivett egy dobozos sört azért, hogy azt megigya.

A rendőrök többször felszólították, hogy vesse alá magát az intézkedésnek, amelyhez végül testi kényszert alkalmaztak. A férfi ennek is ellenállt, karjait ökölbe szorította és azokat a mellkasa alá húzta, majd megharapta az egyik rendőr ujját, azon nyílt sebbel járó, 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést okozva.

Az ügyészség elrendelte az elkövető őrizetét, gyanúsítottként hallgatta ki, és indítványozta letartóztatását.  A férfi családi körülményei rendezetlenek, alkoholfogyasztással kapcsolatos bűncselekmények elkövetése miatt többszörösen büntetett előéletű, jelenlegi cselekményét is felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt követte el, így alappal lehet tartani attól, hogy a letartóztatás elrendelése nélkül szabadságvesztéssel büntetendő újabb bűncselekményt követne el.

A férfi nem ismerte el a bűncselekmény elkövetését.

A kényszerintézkedés tárgyában a Debreceni Járásbíróság ma dönt.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

További tagadás a dollárbaloldalon

További tagadás a dollárbaloldalon

Könnyebb lenne megítélni a helyzetet, hogyha világosabban és egyértelműen fogalmazna Márki-Zay Péter- kritizálta egykori kormányfő-jelöltjét a Jobbik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

ORFK: Több mint 13 ezren érkeztek Ukrajnából szerdán

ORFK: Több mint 13 ezren érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 4883-an léptek be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 8160-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!