2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Kék hírek

Újabb embercsempészt fogtak a Fejér megyei rendőrök

A Pentele hídon állítottak meg a járőrök egy román honosságú járművet, amelyben a román sofőrön kívül 15 illegális migráns tartózkodott.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az M8-as autópálya 82+600-as kilométerszelvényében, a Pentele hídon ellenőriztek 2021. november 29-én 20 órakor egy román honosságú járművet, amelyet egy 21 éves román állampolgár vezetett.

Az intézkedés során a gépjármű utasterében 15, magát török állampolgárnak valló férfi utazott, akik sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a sofőrt embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt a rendőrségre előállították, az illegális migránsokat pedig – meghallgatásukat követően – a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

Kattant a bilincs

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves fiút és 23 éves társát, akik a gyanú szerint egy férfit raboltak ki Nagykátán.

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!