2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Újabb borzalmas iskolai támadás: 9 éves kisfiút szállítottak kórházba

Egy nagyszombati alapiskolában megtámadtak egy kilencéves fiút idősebb diáktársai – írja a Paraméter. A verekedés következtében a fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani.

  • Újabb borzalmas iskolai támadás: 9 éves kisfiút szállítottak kórházba

A portál információi szerint a rendőrök hétfő reggel érkeztek az iskolába, hogy az esetet kivizsgálják. Úgy tudni, az iskolaigazgató a történtek után nevelői programra kötelezte a hatodikos támadókat.

Az eset részleteivel kapcsolatban kiderült: két hatodikos fiú és egy osztálytársnőjük a szünet alatt az iskolaudvaron félrevonszolta a kilencéves Lukášt, ahol elkezdték őt ütlegelni, főként a gyomrán. Az eset kiváltója állítólag az volt, hogy Lukáš káromkodott rájuk.

A kisfiú édesanyja elmondta, hogy fia ok nélkül nem támadott volna verbálisan, szerinte tiszteli az idősebb diákokat, akiktől korábban már többször is kapott pofont.

A támadást követően a kis Lukášt négy napon keresztül megfigyelték a kórházban, mivel gyomorfájásra panaszkodott. A rendőrség garázdaság és testi sértés ügyében indított vizsgálatot.

Mint ismert, hétfőn Budapest I. kerületében történt diákbántalmazás: egy jó hírű iskolában egy tanuló megkéselt egy másikat.

Fotó: Illusztráció - Pexels

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!