2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Kék hírek

Tragédia a Medusa zenei fesztiválon

Egy ember meghalt és mintegy húszan megsérültek a spanyolországi Medusa zenei fesztiválon, amikor szombat hajnalban vihar csapott le a helyszínre. A heves széllökések feldöntötték a színpad egy részét, amely a nézőkre zuhant. A sérültek közül hárman súlyos, 14-en pedig kisebb sérüléseket szenvedtek. A vihar több építményt is megrongált. A regionális egészségügyi hatóságok később azt közölték, hogy összesen 40 embert láttak el a helyszínen. A fesztivál területét a vihar után kiürítették, a programokat pedig bizonytalan időre felfüggesztették.

  • Tragédia a Medusa zenei fesztiválon

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!