2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - A kenguru

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Tragédia a Kelenföldi Vasútállomáson

Egymást váltva küzdöttek a férfi életéért az utasok.

  • Tragédia a Kelenföldi Vasútállomáson

Hosszú perceken keresztül küzdöttek utastársuk életéért az emberek.

Kedden a fővárosba kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki a kelenföldi vonatállomáson lett rosszul. Hirtelen összeesett, ezért több vasutas és utas is azonnal a segítségére sietett.

Mentőt hívtak hozzá, majd megvizsgálták, amikor is kiderült: már nem lélegzik. A telefonon kapott instrukciók szerint azonnal megkezdték az újraélesztést. Egymást váltva küzdöttek a beteg életéért, majd a perceken belül helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést.

 

A heroikus küzdelem még sokáig zajlott a pályaudvaron, amit végig reménykedve figyelt az utazóközönség. Az időben megkezdett mellkasi nyomások végül sikerre vezettek és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők – számolt be a drámai pillanatokról az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Ripost

 

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Halálos fenyegetéseket kap Tóth Gabi

Már az énekesnő kislányát is belekeverik a fenyegetésekbe. Az utóbbi időben megszaporodtak az ellene irányuló rosszindulatú üzenetek és telefonhívások.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!