2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Kék hírek

Többször megerőszakolta barátja 9 éves fiát a tatai férfi

A család jó barátja volt az a férfi, aki többször is megerőszakolt egy 9 éves kisfiút a tatabányai férfi.

A pedofil férfi és gyermek anyja barátok voltak. Az édesanya azért többször megkérte a férfit, hogy vigyázzon a kisfiúra, aki nagyon megkedvelte, mivel minden látogatásnál ajándékot vitt neki. Azonban a férfinek eszében sem volt barátkozni, gyomorforgató hátsó szándék vezérelte, ugyanis amikor a gyermek már megbízott benne, a férfi molesztálta és megerőszakolta, több mint féléven keresztül. 

Az átélt zaklatásról a kisfiú nem mert beszélni, mivel a tatai férfi azzal fenyegette őt, hogy ha bárkinek elmeséli, hogy mi történt, akkor megeteti a kutyájával. 

Végül 2020 májusában az anyjának mégis beszélt arról, mit tett vele a férfi, aki ezek után feljelentést tett a rendőrségen. A férfi elmenekült Tatáról, de a rendőrök félévvel később elfogták. 

A történtek a kisfiú teljes személyiségfejlődésében súlyos elakadást okoztak, tavaly január óta nevelőszülőknél él. 

A bírósági tárgyalások során a szakértők alátámasztották, hogy a gyerek igazat mondott, a férfit pedig első fokon két rendbeli, 12. életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével és végeztetésével elkövetett szexuális erőszak miatt mondta ki bűnösnek a bíróság, amiért 8 év fegyházbüntetést kapott. Az ítélet ellen az ügyészség súlyosításért fellebbezett, a férfi és a védője pedig felmentésért.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!