2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Kék hírek

„Tiszta aranyból volt a szíve” – felrobbant házában vesztette életét az édesanya

Az egész családot megrázta a borzalmas tragédia. Nem tudják elhinni, hogy ennyire váratlanul veszítették el szerettüket.

  • „Tiszta aranyból volt a szíve” – felrobbant házában vesztette életét az édesanya

Megható módon, tisztelettel adóztak egy nagymamának, aki egy cserére szoruló kazán miatt vesztette életét. Vasárnap éjszaka ugyanis a rossz eszköz gázrobbanást okozott, ami a földdel tette egyenlővé az otthonát.

Doreen Rees-Bibb az életét vesztette, amikor a detonáció végigsöpört az ingatlanon. Élettársát, David Murphyt, aki a ház tulajdonosa több méternyi törmelék temette maga alá. A hős szomszédok ásták ki a férfit, aki jelenleg is kórházban van, életveszélyes állapotban.

Egy magát megnevezni nem kívánó családtag a 79 éves Doreent a társaság életének és lelkének nevezte.

- Tele volt melegséggel és szeretettel, és tiszta aranyból volt a szíve. Mindannyian megrendültünk. Majdnem 80 éves volt, de még mindig tele volt élettel. Nagyon boldog volt Daviddel – árulta el a családtag.

A rémült szemtanúk elmondták, hogy hallották David csontig hatoló sikolyait: - Kérem, mentsék meg a feleségemet, még mindig bent van.

A lángok azonban olyan hatalmasok voltak, hogy a szomszédok nem tudtak bejutni. Meg kellett várni a tűzoltókat, akik ugyan kivitték a nőt, de már segíteni nem tudtak rajta.

A tűzoltók jelentése szerint is gázrobbanás történt. Amit az is megerősített, hogy a három hálószobás sorházban nem sokkal a robbanás előtt új kazánt kellett volna beszerelni - tudta meg a The Sun. 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!