2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Kék hírek

Szörnyű kínok közt halt meg a Kanadában felgyújtott háromgyermekes Henrietta, őrizetben a férj

A szomszéd arról beszélt, hogy a fáklyaként égő nő a házuk előtti kertben futott körbe, körbe. A kórházban halt bele súlyos égési sérüléseibe.

  • Szörnyű kínok közt halt meg a Kanadában felgyújtott háromgyermekes Henrietta, őrizetben a férj

Magyarországról Kanadába emigrált, elvált házaspárt szállítottak égési sérülésekkel kórházba még a múlt héten Torontóban. A háromgyermekes Henrietta annyira súlyosan megégett, hogy pár nappal a kórházba szállítása után belehalt sérüléseibe,  volt párját a rendőrség őrizetbe vette, gyilkossággal vádolják.

 

 A nő és férje három gyermekükkel még három évvel ezelőtt költöztek a tengerentúlra, de annyira megromlott közöttük a viszony, hogy a bíróság távoltartást rendelt el, az egykori férj nem közelíthette meg volt párját sem. A kanadai GlobalNews hírportál arról számolt be, hogy  a férfit tavaly három napra őrizetbe vették a rendőrök, miután mégis a nő közelébe ment, és halálosan megfenyegette.

Múlt héten be is váltotta ígéretét, a nő otthonába ment, ahol felgyújtotta. A szomszéd szemtanú elmondása szerint Henrietta a házuk előtti kertbe szaladt ki, és fáklyaként lángolva szaladgált körbe, körbe. A szomszédok hívták a rendőrséget és a mentőket, miközben megpróbálták eloltani a szörnyű kínokat átélő nőt. 

A 38 éves ex-férjet a rendőrség már őrizetbe vette. 

Ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!