2022. 05. 17. Kedd Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Kék hírek

Szolgálatba tartott, fatolvajokat fogott

Benke János r. főtörzszászlós, a Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhása három férfira lett figyelmes szerdán délelőtt, akik egy Opelbe pakolták a kivágott fát. Kollégánk ellenőrizte őket, majd értesítette a szolgálatban lévőket, akik előállították a tolvajokat.

Munkatársunk január 26-án nem sokkal dél előtt tartott munkába, amikor Harc környékén egy – háromfős – gyanúsan viselkedő társaságot észlelt, akik az út melletti erdős területről cipelik ki a kivágott fát, és azt egy személyautóba rakodják. A férfiak, mikor észrevették, hogy figyelik őket, beszálltak a kocsiba, és elindultak. Kollégánk utánuk ment, szolgálatba helyezte magát és Janyapusztánál ellenőrizte a társaságot, majd értesítette munkatársait, akik rövid időn belül a helyszínre értek.

 

A járőrök a kocsiban mázsányi kivágott fát és egy elektromos fűrészt is találtak. Megállapították azt is, hogy a fát engedély nélkül vágták ki és akarták elszállítani a harci lakosok. Az autó vezetőjéről az is kiderült, hogy jogosítvány nélkül közlekedett, és korábban el is tiltották már a vezetéstől. A rendőrök a 41 éves férfit őrizetbe is vették. Ellene és két társa ellen lopás miatt indítanak eljárást, valamint a sofőrt engedély nélküli vezetés miatt is feljelentették.   

 

 

 

Police.hu

kép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Hanga Ádám történelmet írna Belgrádban

Sporttörténelmi tettre készül Hanga Ádám, a Real Madrid magyar válogatott kosárlabdázója, aki csütörtöktől Belgrádban az Euroliga négyes döntőjében lesz érdekelt csapatával.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

A gyalázat napja

A Newsmax 42 perces dokumentumfilmje a Capitolium 2021. január 6-i ostromáról - Globál, szombat 23 óra, HírTV.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!