2024. 06. 21. Péntek Alajos, Leila napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Kék hírek

Szexuálisan molesztálta gyermekeit a rendőrgyilkos, de barátnője, így is jó embernek tarja

Újra bíró elé került a rendőrgyilkos Németh István.

  • Szexuálisan molesztálta gyermekeit a rendőrgyilkos, de barátnője, így is jó embernek tarja

Németh István a vád szerint egy Budapesthez közeli erdős részen egy anyagi vitát követően éghető anyaggal locsolta le hajléktalantársát, majd felgyújtotta őt. Akkor már hiába hívta a tűzoltókat, és hiába próbálta ő maga is elfojtani a lángokat, a sértett olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy napokkal később meghalt a kórházban.

A bűnöző már korábban is  állt a bíróság előtt gyilkosságért. Akkor még létezett a halálbüntetés Magyarországon, de mivel a bűncselekmények elkövetése napján csupán a 19. életévét taposta, a szabályozás szerint rá nem szabhatták ki a legszigorúbb büntetést. A két bűntárást felakasztották, az ítélet végr+ehajtásáról Németh a rádióból értesült börtöncellájában. Akkor úgy érezte, lelke egy darabja szintén bitóra került, mert korábban soha nem tapasztalt magány lett rajta úrrá. Összesen 21 évet töltött börtönben, aztán megadták neki az esélyt az újrakezdésre.

Egy ideig Győrben élt, még élettársra is talált, akitől gyermekei születtek. Nem bizonyult mintaapának. Ha pénzt szerzett valahonnan, fontosabbnak tartotta, hogy teletankolja autóját, mint azt, hogy enni vegyen a családjának. Később molesztálta is gyermekeit.

Németh István a saját állítása szerint megpróbált jó útra térni, de nagyon úgy tűnik, hogy kudarcot  vallott. Sosem voltak igazi barátai, talán ezért is verődött az István Kórházban vele együtt dolgozó Soós Lajos mellé. A férfiben egyfajta apafigurát látott, és talán a már akkor komoly bűnözői múlttal rendelkező férfi előélete is elnyerte a tetszését. György Józseffel kiegészülve a rendszerváltás előtti évtizedek legveszedelmesebb triójának tartották, és tartják a mai napig is őket. A történelem egyszerűen rendőrgyilkosokként emlegeti őket. 

Megérkezett a bíróságra a korábban rendőrgyilkosságért elítélt, most ismét emberöléssel vádolt Németh István volt élettársa. A 36 éves nő nem kívánt egykori szerelme ellen vallani. Andrea a Borsnak elmondta: nem fél Németh Istvántól, de elítéli, amit tett.

A párom csinált butaságokat, de jó ember!- fogalmazott a jelenleg hajléktalanként élő Andrea.

Tóth Erzsébet bírónő Andrea egy korábbi vallomását olvasta fel. Ebből többek között az is kiderül, hogy Némethnek egy közös ismerősük mutatta be. Kapcsolatukból egy fiú és egy lány született.

Kezdetben nem volt baj Istvánnal, de aztán elkezdte verni a gyerekeket. Főleg Tündit bántotta, őt kevésbé szerette, mint Ádámot. Volt, hogy engem is megvert, és megfenyegetett, hogy előveszi a kést- hangzott el.

Andrea vallomásában az is elhangzott, hogy megesett, hogy Németh meztelenül dobta őt ki egy autóból egy rosszul elsült szexuális együttlét közben.

Miközben a bírónő a drámai részleteket felolvasta, a monitoron jól látszott, hogy Németh lehajtott fejjel hallgatta. Németh tagadja, hogy bántotta volna a gyerekeket és Andreát.

Éppen Andrea volt az, aki rendszeresen büntette őket!Minden szava hazugság!

A gyilkossággal kapcsolatban Andrea még azt mondta, a nyomozóknak, hogy látta a tüzet, de azt nem tudja, ki gyújtotta azt.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vádat emeltek egy volt nyomozó ellen fegyveres bankrablás miatt

Vádat emeltek egy volt nyomozó ellen fegyveres bankrablás miatt

A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség részben fegyveresen, jelentős értékre elkövetett rablás, hivatali visszaélés és személyi szabadság megsértésének bűntettével vádol egy egykori nyomozót, aki három bankot rabolt ki - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség kedden az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!