2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 18:30

Kék hírek

Sokkoló, amit a budapesti autókereskedő egy felvásárolt használt kocsiban talált

A kesztyűtartóban egy idős asszony hamvait találták meg.

  • Sokkoló, amit a budapesti autókereskedő egy felvásárolt használt kocsiban talált

Egy Bel­giumból vásárolt kocsi kesztyűtartójában talált egy dobozkát Balló Márton autókereskedő, a totalcar.hu újságírója és munkatársa, András.

Akadtak tippjeink, talán bonbont, tengeri sót, esetleg kábítószert rejthet az aprócska skatulya. Volt mellette egy papírfecni is. Némi vizsgálódás után rájöttünk, hogy az importált Skoda kesztyűtartója bizony emberi hamvakat rejt

– emlékezett vissza a Blikk-nek az autókereskedő.

Riasztották a rendőröket, akik azt javasolták, értesítsék a nagykövetséget. Kiderítették, hogy a néhai Abigél néni 2015-ben hunyt el. A kocsiban hagyott temetési meghívó alapján kiderült, hogy az urnát a hölgy fia hagyhatta hét évig a kesztyűtartóban.

Nem sokkal később telefonáltak a nagykövetségről, Brüsszelből választ kaptak végre. Valaki már el is indult a hamvakért, nemsokára náluk lesz. Így is történt, két óra múlva egy úr kopogtatott és közölte: a nagymamájáért érkezett. Mi pedig átadtuk neki az urnát

– mesélte Balló Márton.

 

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!