2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Párizs szeme - Brassai Gilbert

Következik:

Híradó 12:00

Kék hírek

Pintér Sándorra hivatkozva milliókat tett zsebre a csaló férfi

Folytatólagosan, bűnszövetségben és üzletszerűen elkövetett nagyobb kárt okozó csalás, hivatalos személyi jelleg színlelésével elkövetett befolyással üzérkedés miatt 7 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki Pintér Sándor belügyminiszterre hivatkozva, fedett nyomozók által használt lakások és autók eladásával házalt, amikért a bűntársaival milliós előlegeket vett fel.

  • Pintér Sándorra hivatkozva milliókat tett zsebre a csaló férfi

A Blikk beszámolója szerint az 50 éves, börtönviselt férfi sikeresen elhitette a képtelenségeket a környezetével: a felesége és az asszony családja is áhítattal vette be a mesét, amelyhez T. József a külsőségeket is gondosan megteremtette, például rendőrségi egyenruhában parádézott, igazolványt mutogatott, s senki nem kételkedett ezek hitelességében.

A csaló kitalált egy soha nem létező „fekete könyvet” is, amelyet ő állított össze fénymásolt, bárki által hozzáférhető tanulmányokból. Az iratot úgy árulta, hogy aki ezt megtanulja, azt elviszi vizsgázni, majd zsíros állásokat szerez neki a rendőrségen, adóhivatalban, közigazgatásban. Természetesen milliókért, mert ingyen nincs semmi.

Pénzért vállalta azt is, hogy eljárásokba belenyúl, hogy a fizető ügyfél autójának rendszámát nem azonosíthatja a gyorsahajtókat figyelő rendszer.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Blikk

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Meghalt Czakó Gábor író

Meghalt Czakó Gábor író

Elhunyt Czakó Gábor, a Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében - közölte a család az MTI-vel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!