2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Kék hírek

Otthonánál támadtak a tatabányai férfira

  • Otthonánál támadtak a tatabányai férfira

Otthona előtt rabolt ki két tatabányai férfi egy helybélit szeptember 5-én késő este. A 22 éves B. Dániel és a 18 éves E. Márk egy lépcsőház előtt támadt rá a sértettre, akit bántalmaztak, majd elvették a mobiltelefonját. A sértettnek sikerült bemenekülnie a lépcsőházba és értesítenie a rendőrséget. A tatabányai rendőrök elfogták a tetteseket. A fiatal férfiakat a Tatabányai Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, rablás miatt indult ellenük eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!