2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 08:05

Kék hírek

Otthonában is árulta a drogot

A bíróság letartóztatta azt a 21 éves szekszárdi férfit, aki a gyanú szerint huzamosabb ideje abból élt, hogy új pszichoaktív anyagot és kábítószert árusított.

  • Otthonában is árulta a drogot

Fotó: police.hu

A szekszárdi rendőröknek információjuk volt arra, hogy egy 21 éves helyi lakos 2021 tavasza óta jellemzően otthonában fogadja ügyfeleit, akiknek rendszeresen új pszichoaktív anyagot és kábítószert ad el. A nyomozók az információk alapján eljárást indítottak. A zsaruk a több hónapig tartó nyomozás során számos fogyasztót hallgattak ki, és terhelő bizonyítékot gyűjtöttek. Ennek eredményeképpen a múlt héten szekszárdi otthonában elfogták a 21 éves férfit, akihez éppen akkor is érkeztek vásárlók.

Az elfogott terjesztőt kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. A lakásán tartott kutatás során számos bizonyítékot, növényi törmelékeket és a csomagoláshoz szükséges anyagokat is lefoglaltak. A férfi tagadta bűnösségét, de vallomást nem tett. A dílert őrizetbe vették, és előterjesztésük alapján az ügyészség indítványozta letartóztatását. A Szekszárdi Járásbíróság pedig június 24-én letartóztatta a 21 éves férfit, aki a tárgyalás után börtönbe került.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!