2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Napindító 04:00

Kék hírek

Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki

Szűkszavúan nyilatkozott arról Molnár Gusztáv színész, hogy miért hagyta ott három hét után az első alkoholelvonót.

  • Otthagyta az elvonót Molnár Gusztáv, súlyos dolgok derültek ki

Nem felelt meg, de kaptam egy másik időpontot, oda viszont nem tudok elmenni, mert nincs pénzem, jelenleg tb-m sincs

 – mondta a hot!-nak a színész, akinek függősége a Covid idején jött elő. Jelenleg Szlovákiában tartózkodik, és azon gondolkodik, hogyan tegye rendbe az életét.

Most szerencsére józan vagyok, és azt tervezem, hogy itt, Szlovákiában fogok dolgozni; gyümölcsöt csomagolok, de színházzal kapcsolatos munkával is kerestek már

– mondta a színész, aki egyelőre a Drága örökösök következő évadában sem kap munkát. – Ennek is az a feltétele, hogy végigcsináljam a három hónapnyi elvonót – tette hozzá.

Mint ismert, Molnár Gusztáv felesége augusztus elején jelentette be, hogy véget ért a házasságuk.

– Hatalmasat csalódtam Viviben. Korábban mindenben számíthattam rá, őszintén segített nekem, de most nem értem, miért tűnt el ennyire. Napok óta nem érem el. Nem reagál semmire, pedig közös cégünk van és lezáratlan ügyeink. Nagyon szerettem volna visszaszerezni, iszonyatosan hiányzik, de már látom, hogy nem fogom – mondta a magazinnak Gusztáv. – A minap írtam neki egy e-mailt, hogy elengedem, legyen boldog. Elkövettem egy csomó hibát, de arra nem számítottam, hogy ilyen szinten magamra hagy.

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!